En la tercera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, l’Equip Masculí B del CT Plana d’en Berga va disputar el primer derbi vallenc de la temporada, que es va endur davant el Club Tennis Valls C per 1 a 2.

La parella 1 de la Plana formada per Xavi Segura i Adrià Bové, van mantenir un partit molt igualat, que van acabar guanyant al tie break del tercer set, amb un resultat final de 4/6, 6/4, 6/7; la parella 2 amb Ruben Ruiz i Jose González també van lluitar fins al tercer set que va acabar caient del costat del Tennis Valls per 7/5, 1/6, 6/3; la parella 3 amb Ian Ribas i Albert Montes, no van tenir gaires complicacions i es van endur el matx per 1/6, 2/6. El proper cap de setmana, els nois de la Plana, de la 5a Categoria Grup B, descansen i no tornen a la competició fins dissabte 23 de novembre a dos quarts d’onze del matí, moment en que rebran al Club Nàutic de Tarragona B.

L’Equip Masculí A, va rebre la visita del Club Tennis Tarragona A, de la 2a Categoria, on no va poder sumar cap punt en l’enfrontament. La parella 1 vallenca estava formada per Ivan Rodon i Tente Casado, que van caure per 0/6, 4/6; la parella 2 amb Quico Vidal i Gerard Peris, no van tenir opcions i van perdre per 0/6, 2/6; i la parella 3 formada per Manel Castaño i Aleix Roig, van tenir un bon inici de partit, però van acabar cedint per 6/4, 2/6, 2/6. En la quarta jornada de la Lliga, els nois de l’Equip A es desplaçaran a Cambrils per jugar davant el Club Pàdel Cambrils A diumenge 17 de novembre a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa els equips femenins, el Femení B, va sortir victoriós del seu enfrontament davant el Punto Pàdel B de Santa Oliva. La parella 1 amb Montse Olivé i Lydia Plana van imposar-se clarament per 6/0, 6/1; la parella 2 formada per Sandra Saperas i Mònica Llagostera van guanyar 6/4, 3/6, 7/6; i la parella 3 amb Raquel Francés i Maria Gandía, van posar contra les cordes a les de Santa Oliva que es van acabar enduent el matx al tie break del tercer set amb un resultat final de 6/4, 4/6, 6/7. Les noies de la Plana, que militen en la 4a Categoria Grup D, tornen a la competició el dissabte 23 de novembre a dos quarts de deu del matí quan visitaran les instal·lacions del Viding Sant Jordi a Tarragona.

L’Equip Femení A, de la 2a Categoria, que s’havia de desplaçar a Sant Carles de la Ràpita per enfrontar-se amb el Pàdel Terres de l’Ebre A, va haver d’ajornar l’encontre i està a l’espera de trobar una nova data per poder disputar els tres partits que estaven en joc. La propera setmana, les noies de l’Equip A rebran el Club Natació Reus Ploms A dissabte 16 de novembre a les cinc de la tarda.