El passat dissabte 9 de novembre es va inaugurar la temporada 2019/20 de la Lliga de Botifarra del Club Tennis Plana d’en Berga. Com és habitual en les jornades de la lliga, la convocatòria fixava l’hora d’arribada al club vallenc a tres quarts de nou del matí per tal de formalitzar la inscripció. A les nou es van iniciar les primeres partides fins gairebé les deu, moment en que es va fer la pausa per poder gaudir de l’esmorzar de forquilla casolà preparat per l’Esther, la nova restauradora del club, que s’estrenava en l’esdeveniment. A tres quarts d’onze es van reprendre les partides fins ben entrat el migdia, moment en que es va fer la cloenda de la jornada.

Un cop finalitzada la primera jornada, encapçalen la classificació la parella formada per Pere Solé i Xavi Pons, seguits de Pere Navarro i Aleix Roig, i Salvador Magre i Ramon Briansó.

La segona jornada de la Lliga de Botifarra està prevista que es disputi el 25 de gener de 2020. Les inscripcions es poden formalitzar a través del mòbil de l’organitzador de l’esdeveniment, Guillem Voltas, al 678 77 22 24.