El nou format de la Lliga Catalana de Pàdel de la temporada 2019/20 ha fet que el calendari d’aquesta edició sigui més espaiada entre jornades i només tres dels sis equips del Club Tennis Plana d’en Berga hagin tingut competició el passat cap de setmana.

L’Equip Femení A va rebre, en un enfrontament directe de la 2a categoria, al Club Natació Reus Ploms A dissabte a la tarda, on van poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. La parella 1 del club vallenc, formada per Mònica Arasa i Xon Bautista, van mantenir un ajustat primer set, que va acabar caient per les reusenques per 5 a 7, el segon set el van cedir per 3 a 6; la parella 2 amb Rocio Castro i Sandra Farré es van saber imposar i van endur-se el seu matx per 6/2, 6/3; i la parella 3 amb Macu Hernández i Aina Invernon, van tenir el partit més disputat de la jornada que va acabar caient del costat de les del Ploms en el tie break del segon set, amb un resultat final de 5/7, 6/7. La propera setmana, les noies de l’Equip A disputaran el partit ajornat el dia 10 de novembre i el jugaran el diumenge 24 de novembre a les 12 del migdia a casa del Pàdel Terres de l’Ebre.

L’altre equip de la Plana que tenia enfrontament el passat cap de setmana era el Masculí A que es va desplaçar a Cambrils per jugar davant el Pàdel Cambrils B. Els nois de la Plana no van tenir cap opció davant els del Baix Camp i van perdre per 3 a 0. Per part vallenca van jugar de parella 1, Ivan Rodon i Tente Casado que van caure per un doble 6/0; la parella 2 formada per Aleix Roig i Quico Vidal, van perdre per 6/1, 6/0; finalment, la parella 3, amb Gerard Peris i Roberto Bernà, tampoc van tenir opcions i van caure per un doble 6/1. En la propera jornada de la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel, els nois de la Plana rebran la visita del Tennis Tortosa diumenge 1 de desembre a tres quarts de dotze del migdia.

Els Veterans del club vallenc, es van enfrontar el divendres al vespre amb el Pàdel Terres de l’Ebre. Xavier Aragonès i Tente Casado de parella +50, Ivan Rodon i Roger Bordas en la +45 i Raul Olmo i Gerard Peris en la +40 no van tenir gaires problemes per endur-se els tres punts que estaven en joc. Els veterans tornen a la competició el proper 29 de novembre quan rebran el Padel Reus a dos quarts de nou del vespre.

La competició el proper cap de setmana, la iniciarà el Femení B que es desplaçarà a Tarragona per jugar amb el Víding Sant Jordi, dissabte 23 a dos quarts de deu del matí. L’Equip Masculí B, jugarà a casa, i rebrà la visita del RC Club Nàutic B de Tarragona el mateix dissabte 23 a dos quarts d’onze del matí i l’Equip Femení C rebrà la visita del Golf Costa Daurada B el diumenge 24 de novembre a dos quarts d’onze del matí.