Les noies de l’Equip Femení B del Club Tennis Plana d’en Berga van disputar dissabte el seu enfrontament corresponent a la 4a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel davant el Viding Sant Jordi de Tarragona. Les vallenques van endur-se dos punts dels tres que estaven en joc i es mantenen en la part alta de la classificació de la 4a Categoria Grup D. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Yolanda Tomàs que tot i perdre el primer set, van saber remuntar i endur-se el matx per 6/4, 1/6, 2/6; la parella 2 amb Núria Valldosera i Lydia Plana no van tenir cap problema per sumar el seu punt imposant-se per un doble 0/6; i la parella 3 amb Judit Mestres i Sílvia Oller, van caure per 6/2, 6/3. El proper cap de setmana, les noies de la Plana s’enfrontaran amb un rival directe en la classificació, el Mes K Padel C, dissabte 30 de novembre a dos quarts de dotze del matí.

L’Equip Masculí B també va jugar dissabte passat rebent el Reial Club Nàutic de Tarragona B on no van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Manuel S. Chouza i Aian Ribas, que van caure per 4/6, 1/6; la parella 2 amb Carles Gallart i Pau Mestres van cedir el seu enfrontament per un doble 3/6; i la parella 3 formada per Xavi Peña i Albert Montes va caure per 1/6, 2/6. El proper cap de setmana, els nois de la Plana, de la 5a Categoria Grup B, es desplaçaran al Catllar per jugar contra el Golf Costa Daurada A diumenge 1 de desembre a les deu del matí.

Els altres dos equips que tenien lliga el passat cap de setmana, el Femení A i el Femení C, van haver d’aplaçar els seus enfrontaments degut al fort vent que va bufar el diumenge al matí. Els encontres encara no tenen data assignada.

El proper cap de setmana, a part del Femení B i Masculí B, també jugaran els Veterans de la Plana, que donaran el tret de sortida a la jornada de pàdel divendres 29 de novembre a dos quarts de nou del vespre rebent Padel Reus; el  Masculí A rebrà el Club Tennis Tortosa, diumenge 1 de desembre a tres quarts de dotze del migdia; el Femení C que visitarà el Club Pàdel Riudoms B dissabte 30 a les quatre de la tarda i el Femení A que es desplaçarà a Tarragona per jugar amb el Club Tennis Tarragona B dissabte a les sis de la tarda.