El passat cap de setmana es va disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel i els sis equips de la Plana d’en Berga van tenir competició en les seves categories.

En la secció femenina, l’Equip Femení A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se a Cala Romana per jugar davant el Club Tennis Tarragona B on van poder sumar un punt molt important. La parella 1 formada per Sandra Farré i Mònica Arasa, van endur-se el seu partit imposant-se per 6/7, 4/6; la parella 2 amb Mamen Milian i Sandra Garcia, van caure per un doble 6/3; i la parella 3 amb Marina Invernon i Rocio Castro, van cedir el seu enfrontament per 6/3, 6/4. Les noies de l’Equip Femení A jugaran el partit ajornat pel vent contra el Terres de l’Ebre el proper diumenge 8 de desembre a les 12 del migdia.

L’Equip Femení B va jugar dissabte al migdia davant el MesK Padel C a Tarragona. Un enfrontament directe per posar-se al capdavant de la classificació de la 4a Categoria Grup D. Les noies de la Plana van saber imposar-se i van endur-se 2 punts dels 3 que estaven en joc, col·locant-se primeres en la lliga. La parella 1, formada per Carme Escoda i Lydia Plana, van caure per 7/5, 6/0; la parella 2 amb Sandra Saperas i Sílvia Oller, van guanyar el seu matx per 3/6, 4/6; i la parella 3 formada per Yolanda Tomàs i Raquel Frances, van imposar-se clarament per 1/6, 0/6. En la propera jornada de lliga, les noies de la Plana rebran la visita del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B, diumenge 15 de desembre a tres quarts de dotze del migdia.

L’Equip Femení C, tenia un desplaçament complicat davant el Pàdel Riudoms B, que encapçala la classificació de la 4a Categoria Grup B. Les noies de la Plana no van tenir gaires opcions i van caure per 3 a 0. La parella 1 formada per Conxita Martínez i Maria José Arévalo, van perdre per un doble 6/1; la parella 2 amb Cristina Uterga i Gemma Montserrat, van cedir el seu matx pel mateix resultat; i la parella 3 amb Yolanda Claros i Sònia Valldosera, van caure per 6/1, 6/0. El proper cap de setmana, les noies de la Plana jugaran el partit aplaçat pel vent de la 4a jornada amb el Golf Costa Daurada B, diumenge 8 de desembre a un quart d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A va rebre la visita d’un fort Tennis Tortosa, actual segon classificat en la 2a Categoria, on no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Xavi Aragonès i Tente Casado van caure per 6/7, 1/6; la parella 2 amb Ivan Rodon i Albert Mestres, van fer-ho per 1/6, 3/6; i la parella 3, amb Carles Torreblanca i Aleix Roig, van mantenir un partit molt disputat i emocionant, que va acabar caient del costat dels del Baix Ebre per 3/6, 6/3, 4/6. La propera jornada la disputaran el diumenge 15 de desembre a dos quarts de cinc de la tarda a casa del CSP Cunit A.

L’Equip Masculí B es va desplaçar al Catllar per jugar davant el Golf Costa Daurada A. La parella 1 formada per Guillem Voltas i Carles Gallart, va caure per un doble 6/1; la parella 2 amb Adrià Bové i Jose González, va perdre per 6/1, 6/0; i la parella 3 amb Juanjo Lleixà i Chechu Romero, tampoc van tenir opcions i van cedir el seu partit per un doble 6/0. La propera jornada els nois de la Plana, de la 5a Categoria Grup B,  rebran la visita del Club PadelX4 Reus B, dissabte 14 de desembre a dos quarts d’onze del matí.

Per últim, els Veterans de la Plana van rebre la visita del Pàdel Reus, on van poder sumar un punt en l’enfrontament. La parella 1 amb Xavi Aragonès i Tente Casado es van imposar per 6/2, 6/3; la parella 2 formada per Ivan Rodon i Albert Mestres, van caure per un doble 1/6; i la parella 3 amb Gerard Peris i Toni Gutiérrez, van tenir un inici de partit molt ajustat però van acabar cedint l’enfrontament amb un resultat final de 6/7, 2/6. Els Veterans de la Plana, descansen la propera jornada de lliga i no tornaran a la competició fins el dia 31 de gener, moment en que rebran al Club Pàdel Riudoms, a dos quarts de nou del vespre.