El pont del desembre ha estat profitós pels dos equips de la Plana d’en Berga que van tenir partit de recuperació de les jornades aplaçades pel vent.

Les noies de l’Equip Femení A, de la 2a Categoria, van poder jugar el seu enfrontament davant el Pàdel Terres de l’Ebre, ajornat en dues ocasions pel fort temporal de vent de les darreres setmanes. La parella 1 formada per Mònica Arasa i Sandra Farré van imposar-se per 1/6, 5/7; la parella 2 amb Sandra Garcia i Mamen Milian van caure per 6/2, 6/3; i la parella 3 amb Rocio Vallejo i Macu Hernández, van guanyar per un doble 2/6. El proper cap de setmana, les noies de l’Equip A rebran la visita del Club Spartans Padel Calafell A, dissabte 14 de desembre a les cinc de la tarda.

L’altre equip que va tenir lliga el passat cap de setmana van ser les noies de l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B. Les noies de la Plana també van sumar dos punts dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Sussi Vilalta i Rosa Montserrat, que van endur-se el seu punt; la parella 2 amb Maria José Arévalo i Rosa Voltas van imposar-se per 6/2, 6/3; i la parella 3 amb Ion Salat i Laia Gavaldà, no van tenir gaires opcions i van caure per un doble 0/6. La propera jornada, les noies de la Plana rebran el MesK Padel D, diumenge 15 de desembre a un quart d’onze del matí.

La resta d’equips de la Plana, que jugaran el proper cap de setmana són el Femení B que rebrà el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B, diumenge 15 a tres quarts de dotze del migdia; el Masculí A que es desplaçarà a Cunit per jugar davant el CSP Cunit A diumenge a dos quarts de cinc de la tarda; el Masculí B rebrà dissabte 14 a dos quarts d’onze del matí el Club Padelx4 Reus B. Els Veterans de la Plana descansen aquest cap de setmana i no tornen a la competició fins al mes de febrer.