En la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel abans de finalitzar l’any, els tres equips femenins del Club Tennis Plana d’en Berga van poder sumar en els seus enfrontaments.

L’Equip Femení A rebia, dissabte a la tarda, el Club Spartans Pàdel Calafell A, on va sumar 2 punts dels 3 que estaven en joc. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Sandra Garcia, que es van imposar per 6/2, 7/5; la parella 2 amb Rocio Castro i Sandra Farré van endur-se el seu matx per 6/4, 7/5; i la parella 3 amb Xon Bautista i Rocío Vallejo van caure al tercer set amb un resultat final de 5/7, 6/1, 3/6. Les noies de l’equip A, de la 2a Categoria, tornaran a la competició el dia 19 de gener, moment en que visitaran les instal·lacions del Club Padel Cambrils B.

L’Equip Femení B, en la 4a Categoria Grup D, va rebre la visita del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. De parella 1 van jugar Sandra Saperas i Lydia Plana, que van tenir un ajustat partit que va acabar caient de part de les del Baix Penedès per 6/7, 4/6; la parella 2 amb Carme Escoda i Montse Olivé van imposar-se per 6/1, 6/2; i la parella 3 formada per Sílvia Oller i Yolanda Tomàs, no van tenir problemes per guanyar el seu enfrontament per 6/2, 6/0. L’Equip Femení B tindrà la propera jornada de la lliga el proper 9 de febrer, quan rebran la visita del Vendrell Pàdel Club D.

L’Equip Femení C va rebre la visita del Mesk Padel D on també va poder sumar en el seu enfrontament. La parella 1 formada per Rosa Montserrat i Maria José Arévalo, va caure per 0/6, 1/6; la parella 2 amb Rosa Voltas i Núria Lluís va cedir el seu matx per 3/6, 4/6; i la parella 3 formada per Sussi Vilalta i Gemma Montserrat es van imposar clarament per 6/1, 6/2. Les noies de l’equip C, que militen en la 4a Categoria Grup B, tornaran a la competició el dia 2 de febrer rebent el Club Tennis Valls B.

Pel que fa els equips masculins de la Plana, l’Equip Masculí A va desplaçar-se a Cunit per enfrontar-se davant un fort Club Sports Pàdel Cunit A, actual primer classificat de la 2a Categoria. Els nois de la Plana no van poder sumar cap punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Carles Torreblanca i Ivan Rodon, que van caure per 6/2, 6/0; la parella 2 amb Quico Vidal i Gerard Peris tampoc van tenir opcions i també van perdre pel mateix resultat; i finalment, la parella 3 amb Manel Castaño i Aleix Roig, van tenir el partit més ajustat, però el van acabar cedint per 6/3, 7/5. La propera jornada de lliga pels nois de l’equip A serà el proper 19 de gener, quan es desplaçaran a Puigpelat per viure el derbi comarcal de la 2a Categoria, enfrontant-se amb l’equip A.

Els nois de l’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, no van poder disputar el seu enfrontament davant el Club Padelx4 Reus degut al fort vent que va bufar durant el matí del dissabte a Valls. El partit ajornat ja té data i es jugarà el proper 18 de gener.

Els Veterans de la Plana, que aquest cap de setmana descansaven, tornaran a la competició el proper 31 de gener rebent el Club Pàdel Riudoms.