En el nostre club no ens hem aturat durant aquest Nadal i hem realitzat totes les activitats previstes abans de les vacances.

El dissabte 21 de desembre, els nens i nenes de l’escola de tennis i pàdel juntament amb altres amics i amigues, van disputar una americana de pàdel i un cop finalitzats els partidets, van anar seguint unes pistes que havia deixat el tió de la Plana fins que van trobar-lo pels volants del club.

Les activitats nadalenques van continuar el dissabte 28 de desembre, dia en que els adults van ser els protagonistes de l’Americana del dia dels Innocents. Des de les deu del matí i fins el migdia, no van parar els partits de pàdel amb canvi de parella. En finalitzar l’americana, es va realitzar un sorteig entre tots els assistents amb diferent material cedit per empreses col·laboradores del club com Celler Ronadelles-Cap de Ruc, Celler Mas Vicenç, un lot de productes nadalencs i una Ipods gentilesa de l’empresa Fred Olivé, entre d’altres. Un cop finalitzat el sorteig, els nens i nenes que estaven al club van poder fer cagar el tió de la Plana.

L’última de les activitats programades al club vallenc, va ser una caminada el diumenge 29 de desembre, amb arribada i sortida a les instal·lacions de la Plana. La ruta, que va durar gairebé dues hores, va dur a les més de trenta persones participants pels camins que envolten la Plana d’en Berga. Tot seguit, es va realitzar un dinar de germanor al restaurant del club que va reunir una cinquantena de persones per acomiadar l’any 2019.