Ahir a la tarda es va fer públic el comunicat de la Federació Catalana de Pàdel en el que informava a tots els clubs de l’ajornament de totes les competicions de pàdel federat del territori català.

Per tant, a partir d’avui 12 de març, queda ajornada la Lliga Catalana de Pàdel durant 15 dies en relació a l’afectació del COVID-19, així com els Open Head, Gran Slams, etc. que organitza la Federació Catalana.

Segons com evolucioni la situació i les mesures que indiquin les autoritats sanitàries, es podrien realitzar recomanacions addicionals.

La Federació informarà més endavant com quedaran les jornades que no es disputin durant aquests dies i com es podran recuperar.

Si voleu consultar el comunicat, només cal que cliqueu aquí.

Preneu totes les mesures necessàries que han publicat les autoritats sanitàries respecte aquest nou Coronavirus! Teniu tota la informació a la pàgina de la Generalitat de Catalunya.

I clicant aquí teniu tota la informació respecte al virus i les preguntes més freqüents que es poden fer. Informeu-vos bé i feu una correcta prevenció!