Com porteu la dieta aquests dies? Ja seguiu el que diuen els experts? No caigueu en la monotonia ni en l’avorriment a l’hora de menjar. Aquí us enllacem unes quantes pàgines que podeu seguir per trobar idees culinàries per a que aquest confinament us passi millor 💪 😋.

  • El Canal Salut de la Generalitat de Catalunya té una web amb nombroses receptes saludables explicades pas a pas i amb un comentari dietètic final. Una bona opció per agafar idees saludables aquests dies.

http://canalsalut.gencat.cat/ca/vida-saludable/alimentacio/receptes_saludables/

  • A la web Ets el que menges també tenen moltes propostes saludables per a que les persones ens sentim més bé amb el nostre cos i amb la nostra dieta. Aquí teniu 10 condicions que ha de complir una dieta saludable, escrites per la Núria Roura, coach de salut.

https://etselquemenges.cat/especialista/nuria-roura/les-deu-condicions-que-ha-de-tenir-una-dieta-saludable

  • A la seva pàgina web també hi ha una secció de cuina on hi incorporen receptes de temporada originals tant per esmorzar, per dinar com per sopar. Doneu-hi un cop d’ull!

https://etselquemenges.cat/cuina

  • A la web de cuina.cat, també hi teniu infinites opcions de receptes. En la part del seu menú hi trobareu: Receptaris (amb idees com una guia amb el menú setmanal del 16 al 22 de març), receptes de la Carme Ruscalleda, postres de la Gemma Clofent, receptes de l’Ada Parellada, i un infinit d’opcions gastronòmiques que us poden ajudar durant aquests dies.

https://www.cuina.cat/

  • A lesputesreceptesdelaiaia.com hi trobareu les receptes de sempre, explicades amb un to d’humor malcarat. Putos còctels, amanides, cremes, llegums i verdures, arròs i pasta, peix i marisc, carn, postres i dolços, salses… un llistat ben llarg per a poder triar la recepta de la iaia més mal parlada que podem trobar per les xarxes!!

https://www.lesputesreceptesdelaiaia.com/

A part, també tenim perfils a les xarxes socials que ens ajuden durant aquests dies. Preneu nota:

  • @mossegadesdesalut (https://www.instagram.com/mossegadesdesalut/) . L’Alba Saura, dietista i nutricionista de Valls, té un perfil públic a Instagram on penja receptes i consells saludables per la nostra dieta diària. Molts dels seus posts venen amb la recepta incorporada. Seguiu-la i proveu les seves receptes!
  • El restaurant de AQ Tarragona (https://www.instagram.com/aqtgn/channel/) publica al seu canal d’IGTV d’Instagram vídeos de receptes senzilles que podem fer aquests dies de confinament a casa. Idees de xefs que podem fer amb el que tenim a la nevera.

I vosaltres? Seguiu algú a través de les xarxes per poder agafar inspiració a l’hora de fer els àpats durant aquests dies a casa? Us animem a que compartiu les vostres receptes o els perfils que cregueu que ens poden interessar i els penjarem a les stories d’Instagram de la @planadenberga per a que tothom en pugui gaudir!

Passem el millor que podem aquests dies!!! Ànims!!!!!