Tenim moltes ganes de tornar a l’activitat i posar-nos al dia amb la raqueta i la pala, però hem de ser prudents!

Des del Club Tennis Plana d’en Berga volem tornar paulatinament a la normalitat, per això, la primera setmana post-confinament, la de l’11 de maig, reobrim les instal·lacions per poder gaudir del pàdel de manera individual, jugant 1 x 1 i extremant les mesures de protecció de les nostres persones associades i usuàries de les instal·lacions.

Tenim previst, per la setmana del 18 de maig, iniciar les classes individuals (1 alumne/a, 1 monitora) amb els següents preus:

Padel i Tennis PlanaDenberga Valls

Totes les persones interessades en fer classes, us podeu posar en contacte amb el telèfon mòbil del Club Tennis Plana d’en Berga via WhatsApp (659 56 13 24) ó per correu electrònic a info@planadenberga.com.

El pagament de les classes s’haurà d’efectuar per transferència bancària al següent número de compte corrent: ES79 0081 1584 1200 0101 2702 indicant el nom de la persona beneficiària dels entrenaments.

Esperem que us animeu i us poseu al dia per estar a punt per entrar a les pistes!!!! Us esperem a la Plana!!!