Fa setmanes que des del Club Tennis Plana d’en Berga estem treballant fort per poder-vos oferir el Campus d’Estiu 2020!

Enguany serà un Campus un pel diferent amb algun canvi i adaptació a les noves normatives en matèria de seguretat i higiene que han dictaminat les autoritats, però l’essència serà la mateixa de cada any: molt de pàdel, tennis, jocs, multiesports, piscina, gresca, diversió, amistat, … i tot en un espai immillorable i que garanteix que podem mantenir les distàncies de seguretat.

A l’apartat d’Activitats, Campus d’Estiu 2020 d’aquesta pàgina web, trobareu tota la informació necessària del Campus. I si encara us queda algun dubte, podeu fer-nos arribar la consulta a través de l’adreça electrònica info@planadenberga.com o a través del WhatsApp del Club, al 659 56 13 24.

Feu que passin el millor estiu a la Plana d’en Berga!!! Us esperem!!!