Diumenge al matí es va disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel que va enfrontar a l’Equip Femení A del CT Plana d’en Berga amb el Pàdel Terres de l’Ebre de Sant Carles de la Ràpita. Les noies de l’equip vallenc es van imposar amb uns partits molt treballats davant les ebrenques, i es van poder endur els 3 punts que estaven en joc.

De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Rocío Vallejo, que van endur-se el seu matx per 6/4, 7/6; la parella 2 amb Macu Hernández i Sandra Farré van guanyar el seu punt per 6/3, 7/6; i finalment, la parella 3 formada per Aina Invernon i Mamen Milian es van imposar per 6/3, 6/1. La propera setmana, les noies de la Plana, de la 2a Categoria, es desplaçaran a Reus per jugar contra el Club Natació Reus Ploms A diumenge 12 de juliol a dos quarts de deu del matí.

Els nois de l’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, van desplaçar-se a Tarragona per jugar davant el Club Tennis Tarragona A. Els de la Plana no van tenir gaires opcions i van caure per 3 a 0 amb els de la Cala Romana. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Robert Agudo que van perdre per 6/2, 6/3; la parella 2 amb Albert Mestres i Ivan Rodon van caure per 6/3, 6/2; i la parella 3, formada per Aleix Roig i Gerard Peris va fer un resultat de 6/0, 6/4. La propera jornada de lliga serà el proper diumenge 12 de juliol a dos quarts d’onze del matí, quan rebran la visita del Club Pàdel Cambrils B.