La quinzena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel no va ser gaire encoratjadora pels dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga que van tenir enfrontaments.

L’Equip Femení A es va desplaçar a Reus per jugar davant el Club Natació Reus Ploms, terceres classificades de la 2a Categoria, on no van poder sumar cap punt. Pel club vallenc van jugar de parella 1 Aina Invernon i Mònica Arasa que van caure per 7/6, 6/3; la parella 2 amb Sandra Farré i Ascen López van fer-ho per 6/2, 6/3; i la parella 3 formada per Mamen Milian i Rocío Vallejo van lluitar fins al final però el matx va acabar caient cap a les reusenques per 6/3, 2/6, 7/5. La propera jornada, les noies de la Plana rebran la visita del Club Tennis Tarragona B diumenge 19 de juliol a les 10 del matí.

Pel que fa l’Equip Masculí A, també en la 2a Categoria, va rebre la visita del Club Pàdel Cambrils B on tampoc van poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Xavi Aragonès i Ivan Rodon, van mantenir un partit molt ajustat que no van poder rematar, fent un resultat de 7/5, 3/6, 5/7; la parella 2 amb Robert Agudo i Aleix Roig no va tenir gaires opcions i van caure per 3/6, 1/6. En la setzena jornada de la lliga, els nois de la Plana es desplaçaran a Tortosa dissabte 18 de juliol, per jugar davant el Club Tennis Tortosa a les 5 de la tarda.