El passat divendres 28 d’agost es va donar el tret de sortida del 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls categoria mixta. El torneig, que enguany ha hagut de canviar de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19, va estar condicionada per la pluja de divendres al vespre, tot i que l’organització va treballar de valent per poder reubicar els partits i acondicionar les pistes per a que l’esdeveniment pogués seguir el calendari previst.

La quarantena de participants en la categoria mixta, van iniciar els partits de la lligueta de primera i segona, el divendres a la tarda. A quarts de deu del vespre, es va haver de suspendre la jornada inaugural a causa de la pluja que va fer acte de presència. Els partits es van reprendre el dissabte, definint el quadre final de les dues categories.

En el quadre de primera, la final la van disputar les parelles formades per Sandra Ferrer – Aleix Roig i Aina Invernon – Oriol Parcerisas. Ferrer i Roig van veure’s les cares en la semifinal amb Carme Escoda i Quico Vidal, mentre que Invernon i Parcerisas veien de guanyar la parella Sandra Farré i Carles Torreblanca en un partit molt disputat. La final, amb punts de gran qualitat, va ser per Ferrer i Roig que es van imposar amb dos sets.

En el quadre de la segona categoria, la final la van jugar Raquel Francès – David San Felipe, que van enfrontar-se amb Maria Gandia – Carles Gallart Olivé. Francès-San Felipe venien d’una semifinal molt ajustada amb Margarida Batet i Manuel Chouza, i la parella Gandia – Gallart tampoc ho va tenir fàcil en les semis amb un partit molt ajustat amb els germans Tona i Guillem Voltas. La final de la segona categoria, va haver de decidir-se al tie break de desempat final, que va caure del costat de Raquel Francès i David San Felipe.

Els guanyadors de la primera categoria van endur-se una paletilla gentilesa del Torico Teruel de Valls, dues ampolles del Celler Ronadelles – Cap de Ruc i dos vals per dues persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç. Els finalistes de la 1a Categoria es van endur dos paleters Dunlop i dues ampolles de vi del Celler Ronadelles – Cap de Ruc.

Els premis de la segona categoria van ser pels campions dos lots d’embotits el Torico Teruel de Valls, dues ampolles del Celler Ronadelles – Cap de Ruc i dos vals per dues persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç. Els finalistes van endur-se dos lots de vi mediterrani Clos Galena.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, es va realitzar un sorteig de nombrosos productes d’establiments que han col·laborat amb el torneig (Aldepau Sports, Celler Mas Vicenç, Tintoreria Net i Fet, Casea serveis, Joieria Piñas, Fred Olivé, Comercial Millan, Samasa, Comercial Verdún, Bra Isogona, Farmacia Biel Rull, Bar/Cafeteria Tres4tres i el Bar Restaurant del Club Tennis Plana d’en Berga).

A partir de dilluns 31 d’agost, s’iniciarà la competició de les categories masculina i femenina del 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls i està previst que les finals es disputin el dissabte 5 de setembre per la tarda.

Si voleu veure totes les fotografies del 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta, podeu clicar als següents enllaços, i si voleu compartir alguna imatge a les vostres xarxes socials, no us oblideu d’etiquetar-nos o anomenar-nos 😉 @planadenberga. Moltes gràcies!

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta – divendres 28 d’agost de 2020.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta – dissabte 29 d’agost de 2020 MATÍ.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta – dissabte 29 d’agost de 2020 TARDA.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta – diumenge 30 d’agost de 2020 Semifinals i Finals.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Mixta – diumenge 30 d’agost de 2020 Entrega de Premis i sortejos.