Des del dilluns 27 de juliol s’està disputant al nostre club el torneig del Circuit Open Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Un total de 60 parelles es donaran cita durant tota la setmana a les nostres pistes per definir els quadres de les finals que es jugaran dissabte 1 d’agost a la tarda.

Cada dia, a partir de les 6 de la tarda, veniu a la Plana a gaudir del pàdel i del nostre entorn a l’aire lliure! Recordeu que heu de dur la mascareta fins l’entrada a pistes, guardeu la distància de seguretat i feu ús de totes les mesures sanitàries necessàries.

Si voleu veure les fotografies del torneig, cliqueu als enllaços que trobareu a continuació! I si voleu compartir alguna imatge en les vostres xarxes socials, recordeu anomenar-nos o etiquetar-nos 😉 @planadenberga.  Moltes gràcies!