Des de dilluns 31 d’agost i fins dissabte 5 de setembre, es va disputar el 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls al Club Tennis Plana d’en Berga, que havia estat ajornat el passat mes de juny a causa de l’alerta sanitària creada per la Covid-19. Des del Club, no es volia deixar perdre l’oportunitat d’organitzar aquest torneig que es realitza un cop l’any, i que normalment coincideix amb la Festa Major de Sant Joan de la Ciutat de Valls. L’edició del 2020 s’ha hagut de renovar i actualitzar amb mesures de seguretat i higiene per a totes les persones participants, així com també pel públic assistent als encontres.

Des del dilluns 31 d’agost, una setantena de jugadors i jugadores van anar disputant la lligueta de cada grup per tal de definir els creuaments finals i semifinals que van jugar-se el dissabte 5 de setembre al matí. A la Plana es va poder gaudir d’un gran nombre de partits de pàdel amb molt bons punts i partits molt disputats, que van animar al públic present al club.

Dissabte a la tarda van arribar les finals. La primera en disputar-se va ser la de la 2a Categoria Femenina, que va enfrontar Alícia Mateu i Gemma Mayolas amb Cristina Salvadó i Maribel Bulló. El partit, finalment, va caure a favor de les segones que es van proclamar campiones del torneig en la 2a Categoria. Salvadó i Bulló es van endur 2 lots d’embotits Torico Teruel, 2 ampolles del Celler Ronadelles-Cap de Ruc i 2 vals de regal per a 2 persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç. Les sotscampiones Mateu i Mayolas, es van edur dues samarretes Plana d’en Berga – Aldepau Sports i dues ampolles de vi del Celler Mas Bella de Masmolets.

 

En finalitzar la final de la 2a Categoria Femenina, va començar la final de la 2a Categoria Masculina, que va enfrontar Carles Gallart Olivé i Marc Veciana amb els germans Javi i Rafa Pérez. El partit, que va ser molt igualat, se’ls van endur els joves, Gallart i Veciana. Els premis per la 2a Categoria Masculina van ser els mateixos que els de la 2a femenina.

 

A partir de les set de la tarda es van començar a jugar les finals de la 1a Categoria Femenina i Masculina. En dones, van jugar Gemma Queralt i Montse Fernández amb Isa Martínez i Sandra Farré. Les dues parelles, que venien d’uns enfrontaments en la lligueta molt igualats i disputats, van començar el partit amb moltes ganes i punts de qualitat. La parella formada per Martínez i Farré es van saber imposar a unes solvents Queralt i Fernández, que van realitzar una gran setmana de pàdel. Martínez i Farré es van proclamar campiones de la vuitena edició de l’Open Ciutat de Valls en categoria femenina i es van endur un parell de paletilles del Torico Teruel, dues ampolles de vi del Celler Ronadelles – Cap de Ruc i dos vals per dues persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç. Les sotscampiones Queralt i Fernádnez, es van endur dues samarretes Plana d’en Berga – Aldepau Sports i quatre ampolles de vi L’home del Sac, gentilesa de l’empresa Tres Vins SL.

 

La final masculina de la 1a Categoria va enfrontar Pep Martí i Rafa Ramos amb Aleix Roig i Josep Maria Padreny. La final, amb uns punts de gran qualitat per part dels quatre jugadors, va fer les delícies de tot el públic assistent. Finalment, Roig i Padreny van ser més solvents i es van endur la final. Els premis de la categoria masculina, van ser iguals que els de la femenina i es van endur dues paletilles del Torico Teruel, dues ampolles de vi del Celler Ronadelles – Cap de Ruc i dos vals per dues persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç. Els sots campions Martí i Ramos, es van endur les samarretes Plana d’en Berga – Aldepau Sports i quatre ampolles de vi L’Home del Sac, de Tres Vins, SL.

 

Des del club es va aprofitar l’entrega de premis del torneig, per també donar els premis de la Lliga Tardor / Hivern 2019/20 que a causa de la pandèmia, es va haver de finalitzar aquest estiu. Tot seguit, es va procedir a realitzar el sorteig del nombrós material i serveis amb el que van col·laborar nombroses empreses de la comarca i voltants (Aldepau Sports, Cooperativa Agrícola de Valls, Celler Mas Vicenç, Tintoreria Net i Fet, Mare Nostrum Cup, Caesa Serveis, Restaurant El Trispolet, Restaurant CT Plana d’en Berga, Fred Olivé, Samasa, Comercial Verdún, Bra Isobona (Mònix), Vins Clos Galena, Lorena Riola Estètica, Celler del Cesc, Cukito Barbershop, Kodik Perruqueria Estètica, Ozono Universal, Reale Assegurances i Portal 22). Moltíssimes gràcies a tothom per fer possible aquest gran torneig!!

 

📸 Si voleu veure totes les fotografies del 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Categoria Femenina i Masculina, podeu clicar als següents enllaços, i si voleu compartir alguna imatge a les vostres xarxes socials, no us oblideu d’etiquetar-nos o anomenar-nos 😉 @planadenberga. Moltes gràcies!

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dilluns 31/08/2020.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dimarts 01/09/2020.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dimecres 02/09/2020.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dijous 03/09/20.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Divendres 04/09/20.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dissabte 05/09/20 Matí: creuaments i semis.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dissabte 05/09/20 Tarda: finals.

Fotografies 8è Open de Pàdel Ciutat de Valls Fem/Masc – Dissabte 05/09/20 Entrega de Premis i Sortejos.