El passat cap de setmana es va continuar amb una jornada més de la Lliga Catalana de Pàdel.

Van encetar la jornada el Masculí B que rebia la visita del Club Tennis Valls C dissabte al matí. Els de la Plana, que militen en la 5a Categoria Grup B, van poder sumar un punt d’aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Manuel Chouza i Albert Montes que van caure per 2/6, 6/7; la parella 2 va estar formada per Adrià Bové i Ruben Ruiz, que van imposar-se per 6/4, 6/3; i la parella 3 amb Jose González i Emili Manresa, van perdre per 1/6, 4/6. El proper dissabte 19 de setembre, els nois de l’Equip B es desplaçaran a Tarragona per jugar amb el Reial Club Nàutic de Tarragona B a les 6 de la tarda.

Diumenge a la tarda va ser el torn dels Femenins. Va iniciar la competició el Femení B (4a Categoria grup D) que es va desplaçar a Santa Oliva per jugar amb el Punto Pàdel B. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Yolanda Tomàs i Montse Olivé que van imposar-se per 3/6, 1/6; la parella 2 amb Núria Valldosera i Lydia Plana van caure per 6/2, 6/3; i la parella 3 formada per Carme Escoda i Maria Gandia, van lluitar fins al final, però el partit va caure per les del Baix Penedès per 5/7, 6/2, 7/6. En la propera jornada de lliga, el Femení B rebrà la visita del Viding Sant Jordi de Tarragona diumenge 20 de setembre a un quart d’onze matí.

Finalment, les noies de l’Equip Femení C es van desplaçar a Cala Romana per jugar contra el Club Tennis Tarragona D. Les noies de la Plana, de la 4a Categoria Grup B, no van poder sumar cap punt en aquest desplaçament. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Rosa Voltas, que van perdre per 6/4, 6/3; la parella 2 formada per Maria José Arévalo i Carme Calaf, va caure per un doble 6/1; i la parella 3 amb Susanna Vilalta i Laia Gavaldà, van fer-ho per 6/0, 6/4. El proper cap de setmana el Femení C es deplaçarà al Catllar per jugar amb el Golf Costa Daurada B, dissabte 19 de setembre a les 10 del matí.

També jugaran aquesta jornada els Veterans de la Plana, que es desplaçaran a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el Pàdel Terres de l’Ebre divendres 18 de setembre a dos quarts de nou del vespre; i el Masculí A, que rebrà la visita del CSP Cunit A diumenge 20 a tres quarts de dotze del matí.