El passat cap de setmana es va tornar a viure al Club Tennis Plana d’en Berga una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

L’Equip Femení B continua encapçalant una jornada més la classificació de la 4a Categoria Grup D amb força opcions d’ascens a 3a. Diumenge es van enfrontar amb el Viding Sant Jordi de Tarragona on van poder sumar 2 punts dels 3 que estaven en joc. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Lydia Plana, que van endur-se el seu matx amb solvència per 6/2, 6/3; la parella 2 formada per Núria Valldosera i Elena Garcia van tenir l’enfrontament més difícil i van caure per 3/6, 1/6; i la parella 3 amb Maria Gandia i Raquel Francés, van estar molt sòlides i van imposar-se clarament per 6/3, 6/0. La propera setmana, el Femení B rebrà la visita del Mesk Padel C diumenge 27 de setembre a les 9 del matí.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, va jugar dissabte al matí al Catllar davant el Golf Costa Daurada B. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Tona Voltas i Rosa Montserrat, que van anar agafant confiança a mida que es avançava el partit, però van acabar cedint el matx per 6/1, 6/4; de parella 2 van jugar Maria Gallart i Gemma Montserrat que no van tenir cap opció i van caure per un doble 6/0; la parella 3 formada per Sònia Valldosera i Cristina Uterga tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per 6/0, 6/2. El proper cap de setmana, les noies de l’Equip C rebran a casa la visita del Club Pàdel Riudoms B, diumenge 17 a un quart d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A va rebre als primer classificats de la 2a Categoria, el CSP Cunit A. Els de Plana no van poder fer res davant la solvència dels del Baix Penedès i van caure per 0 a 3. De parella 1 van jugar Xavier Aragonès i Robert Agudo, que van donar la cara, però van caure per 1/6, 2/6; la parella 2 va estar formada per Albert Mestres i Gerard Peris, que van caure per un doble 3/6; i la parella 3 amb Roberto Berna i Aleix Roig van tenir el partit més ajustat, però que va acabar caient al costat dels de Cunit per 5/7, 4/6. El proper cap de setmana els nois del Masculí A també juguen a casa en el que serà un matí intens de pàdel a la Plana. S’enfrontaran en un nou derbi comarcal amb el Pàdel Puigpelat A diumenge a tres quarts de dotze del migdia.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, es va desplaçar dissabte a la tarda a Tarragona per jugar amb el Reial Club Nàutic B. Els de la Plana van posar contra les cordes als tarragonins, però només van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Javi Pérez i Manuel Chouza que van caure per 7/5, 6/3; la parella 2 amb Carles Gallart Montoliu i Albert Montes van perdre en el desempat, fent un resultat de 6/3, 4/6, 6/2; i la parella 3 formada per Ian Ribas i Ruben Ruiz es van saber imposar i van endur-se el punt per un doble 2/6. En la següent jornada, els nois del Masculí B rebran la visita del Golf Costa Daurada A dissabte 26 de setembre a dos quarts d’onze del matí.

Per últim, els Veterans de la Plana d’en Berga, van desplaçar-se divendres al vespre a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el Pàdel Terres de l’Ebre. Els nois de la Plana no van tenir gaires opcions i van caure per 3 a 0. De parella +50 van jugar Xavi Aragones i Ivan Rodon, que van caure per 6/1, 6/3; la parella +45 formada per Xavi Segura i Robert Agudo van perdre per 6/0, 6/1; i la parella +40 amb Gerard Peris i Aleix Roig tampoc va tenir opcions i va caure per un doble 6/1. El proper cap de setmana els Veterans es desplaçaran a Reus per jugar amb el Pàdel Reus dissabte 26 a les 12 del migdia.

 

 

El proper diumenge 27 de setembre també tornaran a la competició les noies de l’Equip Femení A, de la 2a Categoria. Les noies de l’A reben la visita del Club Pàdel Cambrils B a la una del migdia.