Fa tot just 8 dies que vam haver de tancar les nostres instal·lacions esportives arran de les mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT per tal de contenir el brot epidèmic del a pandèmia de COVID-19. Mentre no podem tornar a agafar la pala i la raqueta per fer uns bons entrenaments o partits, us hem fet un petit recull d’activitats que podeu fer tant des de casa com a l’aire lliure i que farà que el vostre cos es mantingui actiu i en forma per quan sigui el moment de tornar a entrar a les pistes.

 

Patronat Municipal d’Esports de Valls – Activitats online

Des del Patronat Municipal d’Esports de Valls han engegat aquesta setmana un seguit de classes online obertes a tothom qui vulgui. Els tècnics i tècniques del Patronat fan les classes en directe a través de la plataforma Zoom. Només us caldrà tenir connexió a la xarxa, un ordinador, tauleta o mòbil per connectar-vos i una mica d’espai per poder moure-us i seguir la classe de manera òptima. Atenció!! Que hi ha diferents activitats i horaris per a que trieu el que millor s’adapti als vostres gustos!! Pilates, Zumba fit, Hipopressius, Servei Salut, Dance Mix, Gac, Txi Kung, TBC… Trieu la sessió que més us agradi i cliqueu aquí per per seguir-la!!! En el seu canal de Youtube també podreu recuperar les sessions d’entrenament que van realitzar durant el confinament. No teniu excuses!!! Activeu el vostre cos durant aquest dies!!!

Entrenaments de Pàdel i Tennis a casa!

Si el que voleu és seguir els entrenaments de pàdel per no perdre la condició física, també teniu l’opció de recuperar els vídeos que des del canal de Youtube Clase real de Pádel & Tenis, en Rafa Conde Ripoll, va publicar durant el confinament del mes de març. Podeu trobar-hi:

Rutes de senderisme i btt pels voltants de Valls

I si el que voleu és sortir a l’aire lliure, córrer, anar amb bicicleta o fer una bona caminada, a la Wikiloc hi podreu trobar una sèrie de rutes per Valls que podeu seguir:

I moltes, moltes i moltes més rutes que podeu trobar a la Wikiloc sortint des de Valls i que de ben segur us faran gaudir del nostre entorn més proper.

L’ajuntament de Valls també té penjades a la seva web 4 caminades amb el Trk de Compegps. Clicant aquí podeu accedir al seu enllaç.

Manteniu-vos actius durant aquests dies i no deixeu de fer esport. Portar una dieta saludable i realitzar exercici físic regularment millora la nostra salut!!!!! Activeu-vos i cuideu-vos molt!!!!!

En el proper post, us animarem a que consumiu productes locals, de qualitat i us enllaçarem els establiments de Valls i la comarca que reparteixen a domicili i bars i restaurants que fan menjar per emportar. Ajudar-nos i sortir d’aquesta pandèmia és cosa de tots i totes!!!! Som-hi!!!!!