Tot el que està passant durant aquest 2020 ens ha fet replantejar moltes coses: com vivim, com interactuem, com ens movem, com fem esport, i també, entre moltes d’altres coses, com comprem i consumim.

En moments difícils és quan ens hem de fer costat, més que mai, els uns als altres. A Valls i a l’Alt Camp, tenim un reguitzell de petits comerços que ens fan la vida molt més fàcil. Podem gaudir de productes de proximitat de casa nostra, elaborats, cuidats o preparats pel nostre veí o veïna. És en moments com aquest que hem de promoure el consum en el petit comerç de barri, de poble. Consumir amb responsabilitat i amb consciència, deixant de banda a les grans multinacionals que s’aprofiten rebentant preus i arruïnant petits negocis. És ara el moment que demostrem que som aquí, que tenim productes de gran qualitat que mereixen tenir un lloc principal en el nostre consum.

Des del nostre club, avui us volem apropar algunes iniciatives que s’han fet a la nostra comarca i la nostra ciutat per incentivar el comerç local i també de restaurants i bars que fan menjar per emportar. Esperem que us sigui d’utilitat!

Aquí ho teniu:

 

D’aquest llistat, us animem a que compreu en alguns dels nostres col·laboradors i patrocinadors, preneu nota:

Societat cooperativa de Valls: els col·laboradors del dos darrers Opens de Pàdel Ciutat de Valls tenen pàgina web www.coopvalls.com on podeu trobar informació dels seus productes i podeu comprar vi, fruits secs, oli i a l’agrobotiga en podreu trobar molts més!! Teniu més informació a info@coopvalls.cat o al 977600521. Productes de qualitat i de proximitat dels nostres pagesos i pageses.

Celler Mas Vicenç: els nostres col·laboradors de Cabra del Camp continuen re-evolucionant la tradició. Fan venda de vi, oli i darrerament han presentat el seu nou vinagre “Agost”. Tasteu-lo!!! Podeu realitzar les compres online a través de la seva web www.masvicens.com, demanar informació al telèfon 977630024 o al correu electrònic masvicens@masvicens.com i us animem a que els seguiu a través de les seves xarxes socials de Facebook @cellermasvicens i Instagram @masvicens.

Celler del Cesc: un dels últims cellers en col·laborar amb el nostre club!!! Des de Nulles fan vins treballant la terra i la vinya de forma orgànica i amb el màxim respecte. Tanqueu els ulls i tasteu els vins del Cesc! Tenen pàgina web https://cellerdelcesc.cat/ , el seu telèfon és el 618134209 i podeu demanar més informació al correu electrònic cesc@cellerdelcesc.cat. També podeu trobar-los a Facebook @cellerdelcesc i a Instagram @cellertancaelsulls.

Celler Mas Bella: l’últim celler de la nostra llista particular és de ben a prop del Club! A Masmolets l’Elisa elabora vins de qualitat, els podreu comprar a través de la seva pàgina web www.cellermasbella.com i podeu demanar més informació al mòbil 600269786 o per correu electrònic a info@cellermasbella.com. Aquest novembre estan de promoció, aprofiteu-ho!! També us animem a que feu m’agrada a les seves xarxes socials: Facebook @cellermasbella i a Instagram @celler_mas_bella !!!!

A la comarca i a Valls també tenim nombrosos bars i restaurants que fan menjar per emportar. Aprofiteu-ho i mengeu a casa com si fóssiu al restaurant!
  • Des del mateix servei de Turisme del Consell Comarcal també han elaborat un llistat de Bars i Restaurants de tota la comarca que durant aquests dies fan menjar per emportar. Podeu consultar-ho a través de les xarxes socials del servei de turisme comarcal a Instagram @turismealtcamp i a Facebook @turismealtcamp.

 

  • I des de l’Ajuntament de Valls també s’ha elaborat un llistat de Bars i Restaurants de la ciutat de Valls que fan comandes per endur. Tapes, vermuts, pizzes, esmorzars, menús diaris, hamburgueses,… Trieu i feu la comanda per ajudar als nostres restauradors i restauradores!! La nostra recomanació va pels establiments que han cregut amb nosaltres i ens han ajudat en tornejos i patrocinen el nostre Club:

Trispolet: A la seva pàgina web wwww.eltrispolet.com, clicant al codi qr, trobareu setmanalment el menú diari a triar entre tres primers i tres segons per 7’20€! A part, també tenen carta per si voleu triar alguna altra opció. No us ho perdeu i encarregueu bon menjar al Trispolet! Podeu fer les comandes a través de l’App Approp o directament al seu telèfon 977614869. L’horari per fer encàrrecs és de dilluns a dissabte d’11:00 a 14:00h i de divendres a dissabte de 19:30 a 21:30h.També tenen correu electrònic per consultes trispolet@hotmail.es. A les xarxes socials els podeu seguir a Facebook @eltrispolet i a Instagram @eltrispolet.

Portal 22: Tapes de qualitat i imaginatives, el Portal 22 sempre és una bona opció i ara ens les podem endur a casa, així que consulteu la seva pàgina web (www.portal22.cat), trieu les que més us agradin, i truqueu al 977622199 per encarregar. També podeu fer les comandes per mail a portal22@portal22.cat. L’horari és de dijous i divendres de 19:30 a 21:00h, dissabte de 12:30 a 15:00 i de 19:30 a 21:00h i diumenge de 12:30 a 15:00h. També tenen xarxes socials on podeu seguir-los: Facebook @portal22.valls i Instagram @portal22.

Planeta Kasteller: el clàssic de Valls! Des de 1979 ens fa gaudir de les seves pizzes, plats combinats, plats d’hamburgueses i plats kastellers… I fa poc que ja tornen a fer la pizza de calçots!! Si voleu menjar Planeta Kasteller a casa, només heu de trucar al 977606248 o fer la comanda per l’App Approp!! Serveixen divendres i dissabtes en horari de 20:00 a 23:00h. Podeu consultar la carta a la seva pàgina web www.planetakasteller.cat i també us podeu posar en contacte a través del correu electrònic j.mira@planetakasteller.cat. Seguiu-los a les xarxes socials per estar al dia de les novetats! Els trobareu a Facebook a @planetakasteller i a Instagram a @planetakasteller.

Si voleu consultar tots els bars i restaurants que fan menjar per emportar podeu clicar aquí i seguir a l’Ajuntament de Valls, que actualitza periòdicament el llistat de restauradors i restauradores que ofereixen aquest servei. També us podeu descarregar l’Aplicació mòbil Approp (cliqueu aquí per Android i aquí per Iphone) on hi ha alguns comerços de Valls i la comarca als que podeu realitzar compres directament.

I com no podia ser d’una altra manera, finalitzem el nostre llistat de recomanacions amb un patrocinador que ha col·laborat de manera molt important amb nosaltres i al que agraïm enormement la seva ajuda. Moltes gràcies al Celler Ronadelles – Cap de Ruc per la vostra col·laboració!

Ells no són de l’Alt Camp, però tenen venda online a través de la seva pàgina web! Cliqueu: www.ronadelles.com/ca i podreu trobar vins Cap de Ruc “L’essència del Montsant” de gran qualitat, vius i expressius; vins Cap de Ruc Selecció: vins amb estil modern i atractius pel paladar; vins d’autor d’edicions limitades, vins de vinyes velles, Flor Mediterrània (vins suaus i perfumats) i els 88ha – Vuitanta-vuit hectàrees, vins basats en la sostenibilitat, respecte i el saber de les generacions passades. Feu-hi un cop d’ull, compreu-ne i gaudiu!!! Aquí teniu l’enllaç directe a la seva botiga online, per a compres superiors a 25€ el transport és gratuït!! Aprofiteu-ho!!

Celler Ronadelles – Cap de Ruc són molt actius a les xarxes socials, us animem a que els seguiu: Facebook: @capderucmontsant, a Instagram: @capderucvins, a Twitter: @ronadelles i a Pinterest @ronadellesceller.

I evidentment, quan tot això s’acabi, us proposem que vingueu a visitar-nos al nostre club i gaudiu de la nostra terrassa fent un beure i que us quedeu a dinar i a sopar al nostre bar/restaurant!! Segur que entre tots ens en sortirem!! Cuideu-vos molt!!!