El passat dia 2 de desembre la Federació Catalana de Pàdel va notificar la finalització de la Lliga Catalana de Pàdel per la temporada 2019/20 a falta de disputar-se les dues últimes jornades de lliga.

Després de les aturades pel confinament del mes de març i el mes d’octubre, la Lliga Catalana ha posat punt i final al mes de desembre. La Federació, després de consultar amb diferents clubs en reunions virtuals, va decidir donar per acabada la Lliga 2019/20.

Dels sis equips del Club Tennis Plana d’en Berga que juguen la Lliga Catalana de Pàdel, mantenen la categoria el Masculí A, a 2a Categoria; el Masculí B a 5a Categoria; l’equip de Veterans a la 1a Categoria; el Femení A a 2a Categoria i el Femení C a 4a Categoria. L’Equip Femení B, que ha quedat en la primera posició de la 4a Categoria Grup D, ascendeix de categoria i la propera temporada militarà en la 3a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel. Enhorabona noies!!!!