Les passades festes de Nadal van ser del tot atípiques. Dins les limitacions i tota la normativa vigent, vam poder organitzar un parell d’americanes per celebrar el Nadal i per donar la benvinguda al 2021.

La primera americana es va disputar el diumenge 27 de desembre. A les 9:30h del matí es va jugar l’americana masculina i a les 11:30h, la femenina. El fred no va ser un impediment per gaudir d’un bon matí de pàdel i esport. Excepcionalment, es va donar un obsequi a la primera persona i a la darrera de cada americana. En la masculina, el campió va ser Guillem Voltas i en la femenina, Pili Hernández. Cadascú es va endur un parell d’ampolles del vi del Celler Ronadelles – Cap de Ruc. Teniu totes les fotografies penjades a la nostra pàgina del Facebook, podeu accedir-hi clicant aquí.

La segona americana de les Festes de Nadal la vam jugar el dissabte 2 de gener per donar la benvinguda a aquest tant esperat 2021. En aquest cas, les dues americanes que es van disputar van ser de categoria mixta, una pels més matiners, a les 9:45h i la segona a les 11:30h. En la primera, va quedar com a millor dona Carme Escoda i com a millor home Fran Montes. En la de les 11:30h, la millor dona va ser Sònia Valldosera i el millor home Guim Batet. Una bona manera de donar la benvinguda al nou any, jugant a pàdel, en família i gaudint de l’esport!!! Us deixem alguna fotografia d’aquesta americana i us enllacem totes les imatges que tenim penjades a la nostra pàgina del Facebook, podeu accedir-hi clicant aquí.

Ens veiem a la propera!! Cuideu-vos molt i jugueu molt a pàdel!!!!