Un any més, el nostre club no va voler deixar escapar l’oportunitat de fer les ja tradicionals americanes de Carnaval. Tot i les limitacions establertes per la pandèmia, el passat dissabte 13 de febrer, es van organitzar un parell d’americanes de pàdel al nostre club per celebrar els Carnestoltes seguint totes les mesures de seguretat, higiene i distància.

El primer torn va jugar a dos quarts d’onze del matí i els dotze participants, amb les seves disfresses, van gaudir d’un matí radiant de sol, bon temps i molta animació. Hi va haver premis per diferents categories: el fanalet vermell se’l va endur el Jordi Mercadé, la millor dona, la Carla Pizarro i el millor home en Joan Canela.

A les 12 del migdia va ser el torn de la segona americana amb la participació de 8 jugadors i jugadores que van arribar al migdia amb el millor humor i disbauxa. El fanalet vermell va ser per la Raquel Coronado, la millor dona l’Eli Rodríguez i el millor home en Manolo Chouza.

Si voleu veure totes les fotografies de la jornada matinal de carnaval, podeu clicar aquí.

A les 4 de la tarda es va organitzar una americana de pares, mares, fills i filles. Un total d’onze nens i nenes van poder gaudir de nombrosos partidets de pàdel de 15 minuts amb un adult que l’acompanyava. Cap a les sis de la tarda hi va haver el final de festa entregant un petit obsequi a cada participant.

Per veure les fotografies de la jornada pares, mares, fills i filles, podeu clicar aquí.

Moltíssimes gràcies a tothom que fa possible que la Plana segueixi gaudint de l’esport, de les celebracions i del bon ambient! Entre tots fem Plana!!!!