Demà dissabte 20 de març es dona el tret de sortida a una nova edició de la Lliga Catalana de Pàdel que organitza la Federació Catalana. Després de les incerteses amb els confinaments perimetrals que existien fins el passat diumenge 14 de març, a partir del cap de setmana del 19 de març, ja s’engega la competició amb la mobilitat intercomarcal.

Al Club Tennis Plana d’en Berga s’ha treballat dur per la confecció dels diferents equips que competiran aquest 2021 en la Lliga. Com en l’edició anterior seran 2 equips masculins, 1 de veterans i 3 de femenins.

 L’Equip Masculí A militarà un any més en la 2a Categoria Grup B. La base de l’equip continua sent la mateixa que l’any anterior, més alguna incorporació de joves de l’Equip B. Els nois de l’Equip A s’estrenaran en la competició d’enguany desplaçant-se a Torredembarra el proper dissabte 20 de març, on jugaran contra el Tennis TDB A a un quart d’una del migdia.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, també ha fet noves incorporacions a l’equip, amb les que visitaran també el Tennis Torredembarra (Tennis TDB B) el mateix dissabte a les 11 del matí.

L’Equip de Veterans encara no té el calendari actualitzat, tot i que s’espera que la lliga comenci ben aviat.

Pel que fa a la secció femenina del club, arriba aquesta lliga 2021 un Equip Femení A molt renovat i amb moltes incorporacions. Les noies de la Plana jugaran la lliga de la 2a Categoria Grup B i s’estrenaran en la competició el proper diumenge 21 de març, rebent a casa al Pàdel Cambrils D, a les 12 del migdia.

L’Equip Femení B, també amb alguna incorporació nova, jugarà un any més a la 3a Categoria Grup C després d’aconseguir un merescudíssim ascens la temporada anterior com a primeres de grup. Les noies de la Plana es desplaçaran al Golf Costa Daurada el proper dissabte 20 de març per jugar contra el Golf Costa Daurada A a tres quarts de dotze del matí.

Finalment, l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, iniciarà la competició el diumenge 21 de març a les cinc de la tarda a Montblanc, on s’enfrontarà amb el Club Tennis Montblanc B.

Molta sort a tots i a totes en aquesta nova Lliga Catalana de Pàdel 2021!!!!!! SOM-HI PLANA!!!!!!!!!!!!!!!