El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida de la Lliga Catalana de Pàdel 2021. Quatre dels sis equips que té el Club Tennis Plana d’en Berga van estrenar-se en la competició d’enguany. Destaca la victòria important que va obtenir el Femení A, ple de novetats en les seves files, que va saber donar la cara i imposar-se al Pàdel Cambrils D per 2 a 1.

L’Equip Femení A que milita en la 2a Categoria Grup B, tenia una important repte al davant, ja que la majoria de l’equip s’ha incorporat a les seves files aquesta temporada. En l’encontre contra el Pàdel Cambrils D de parella 1 van jugar Isa Martínez i Lydia Plana, que tot i començar amb certes dificultats, van anar remuntant i van donar la cara davant una forta parella del Cambrils. El punt va ser per les del Baix Camp que van guanyar 4/6, 6/7; la parella 2 amb Xon Bautista i Sandra Saperas van lluitar fins al tercer set on van guanyar amb solvència per 6/2, 4/6, 6/1 ; la parella 3 formada per la Maria Gandia i Pili Hernández, vam imposar-se en un primer set molt ajustat i finalment van endur-se el matx amb claredat per 7/6, 6/1. La propera setmana, les noies de la Plana es desplaçaran a Tarragona per jugar amb el Mesk Pàdel B, dissabte 27 de març a les sis de la tarda.

L’Equip Femení B que s’estrenava en la 3a Categoria Grup C, va iniciar la Lliga al Catllar, enfrontant-se al Golf Costa Daurada A on no van poder sumar cap punt. Les noies de l’Equip B, que ha tingut nombrosos canvis aquest inici de temporada degut a la marxa d’efectius cap a l’Equip A, van lluitar molt els tres partits. De parella 1 van jugar Elisa Ribé i Carme Escoda que van caure per un ajustat 6/4, 7/6; la parella 2 amb Judit Mestres i Raquel Francés van perdre per 6/3, 6/0; i al parella 3 amb Mercè Cardona i Carla Pizarro, que s’estrenaven en la competició, no van tenir gaires opcions i van caure per 6/0, 6/1. La propera setmana les noies de l’Equip B debutaran a casa jugant contra el Tennis TDB B diumenge 28 de març a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C va ajornar la seva visita al Club Tennis Montblanc degut a la situació epidemiològica de la capital de la Conca de Barberà. Les noies del Femení C debutaran a la Lliga el proper diumenge 28 de març rebent la visita del Club Esportiu Amposta a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins tots dos es van desplaçar a Torredembarra per enfrontar-se amb els equips A i B del Tennis TDB. El Masculí A, a 2a Categoria Grup B, va poder sumar un punt davant el Tennis TDB A. La parella 1 estava formada per Quico Vidal i Adrià Bové que van caure per 6/2, 6/1; la parella 2 amb Gerard Peris i Ruben Ruiz, tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per 6/1, 6/0; i la parella 3 amb Carles Torreblanca i Ian Ribas, es van imposar amb claredat per 1/6, 3/6. En la segona jornada, els nois de la Plana rebran la visita del Pàdel Puigpelat A diumenge 28 a les 12 del migdia.

Finalment, l’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, no va poder sumar cap punt amb el Tennis TDB B. De parella 1 van jugar Guillem Voltas i Marc Veciana, que van caure per 6/2, 6/1; la parella 2 amb Javi Pérez i Manuel Chouza van fer-ho per un doble 6/1; i la parella 3 amb Gerard Roca i Fernando Serrano, van caure per 6/1, 6/3. La propera jornada, els nois de l’Equip B rebran la visita del Conca Pàdel Indoor dissabte 27 de març a dos quarts d’onze del matí.

El proper cap de setmana tornen les SNP a la Plana d’en Berga
Després d’una pausa d’una parell d’anys, aquest cap de setmana tornen les Series Nacionales de Pádel al Club Tennis Plana d’en Berga. Moltes jugadores i jugadors van voler reprendre aquesta competició de nivell estatal, que donarà el tret de sortida aquest proper cap de setmana 27 i 28 de març.
El Plana d’en Berga Femení s’estrenarà viatjant fins a Roquetes per enfrontar-se al Pàdel Colors Femení Future. L’encontre serà el diumenge 28 de març a les quatre de la tarda. El Plana d’en Berga Masculí debutarà a casa rebent el Club Pàdel Maspassamaner Masculí C el dissabte 27 a dos quarts de sis de la tarda.
Molta sort a tots i a totes en aquesta nova edició de les SNP!!!!!!!