El passat cap de setmana es va disputar la segona jornada de la Lliga Catalana de Pàdel pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga de Valls.
Van iniciar la competició les noies de l’Equip Femení A, de la 2a Categoria Grup B, que es van desplaçar a Tarragona per jugar amb el Mesk Padel B. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en aquest encontre i sumen per segona setmana consecutiva. De parella 1 van jugar Lis Sanahuja i Isa Martínez que van perdre per 6/4, 6/2; la parella 2 amb Yolanda Tomàs i Ascen López, van mantenir un llarg i emocionant partit que van endur-se en el tercer set, fent un resultat de 5/7, 6/1, 5/7; la parella 3 amb Núria Valldosera i Sílvia Oller van caure clarament per 6/1, 6/0. La propera jornada, dissabte 10 d’abril, les noies de la plana es desplaçaran a Puigpelat per jugar amb el seu equip A en el que serà el primer derbi de la temporada a dos quarts de sis de la tarda.
L’Equip Femení B per la seva part, va rebre al Tennis TDB B diumenge a dos quarts de deu del matí. Les noies de la Plana, de la 3a Categoria Grup C, han trobat a faltar les baixes de jugadores en aquest inici de temporada, i van caure per 0 a 3 davant les torrenques. De parella 1 van jugar Elisa Ribé i Carme Escoda que van caure per 1/6, 2/6; de parella 2 van jugar Judit Mestres i Raquel Francés que van cedir el seu matx per 1/6, 2/6; i la parella 3 amb Maria Gallart i Anna Fernández també van caure per 2/6, 1/6. La propera jornada les noies de l’equip B visitaran el CT Barà B diumenge 11 d’abril a dos quarts de dues del migdia.
Per finalitzar els equips femenins, el Femení C (4a Categoria Grup B) va rebre a casa la visita del Club Esportiu Amposta on van poder sumar el primer punt de la temporada. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Susanna Vilalta que van imposar-se per 6/2, 6/4; la parella 2 amb Conxita Martínez i Ion Salat, van caure per 4/6, 3/6; i la parella 3 amb Nuri Lluís i Marta Català van perdre per un doble 0/6. El proper diumenge 11 d’abril, les noies de l’equip C també es desplaçaran al Tennis Barà per jugar contra l’equip C a dos quarts d’onze del matí.
Pel que fa la secció masculina, l’Equip Masculí A  (2a Categoria Grup B) va rebre la visita del Pàdel Puigpelat A que es va imposar clarament en el primer derbi de la lliga 2021. De parella 1 van jugar Ivan Rodon i Quico Vidal, que van caure per 1/6, 2/6; la parella 2 amb Albert Montes i Ruben Ruiz, van perdre per 3/6, 0/6; i la parella 3 amb Gerard Peris i Adrià Bové, tampoc van tenir opcions i van cedir el seu matx per 0/6, 3/6. En la tercera jornada de la lliga, els nois de la Plana rebran la visita del CT Barà A diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia.
L’Equip Masculí B, per recomanacions de la Federació Catalana de Pàdel donat el fort brot de Covid-19 que hi ha a Montblanc, va ajornar el seu partit amb el Conca Pàdel Indoor. La propera jornada de la 5a Categoria Grup C, el jugaran a Coma-ruga davant el Vendrell Pàdel D diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia.