Després d’una aturada d’un parell d’anys en aquesta competició, els equips del Club Tennis Plana d’en Berga, han tornat amb moltes ganes a les Series Nacionales de Pádel que van començar a la nostra zona el passat cap de setmana.

Es van estrenar en aquesta nova temporada l’equip Masculí en la categoria Future que van rebre la visita del Club Pàdel Maspassamaner Masculí C on es van imposar clarament per 12 a 0. Els nois de la Plana, que van ser molt superiors als seus rivals, van jugar de parella 1 amb Manolo Chouza i Andreu Ulldemolins que van imposar-se per un doble 6/2; la parella 2 amb Albert Montes i Gerard Roca van guanyar 6/3, 6/4; la parella 3 amb Carles Gallart i Jose González van tenir el partit més disputat però van acabar enduent-se el matx per 3/6, 6/3, 6/2; la parella 4 amb Joan Jara i Daniel Trillas van guanyar per 6/1, 6/0; i la parella 5 formada per Quico Vidal i Joan Claramunt van imposar-se per un doble 6/1. En la propera jornada de les SNP, el Masculí de la Plana jugarà a les instal·lacions del Pàdel Indoor Valls contra el seu equip B. L’encontre serà el proper dissabte 10 d’abril a les 7 de la tarda.

 

 

L’equip Femení de la Plana també va jugar la primera jornada de les Series, en aquest cas a Roquetes on van jugar contra el Padel Colors Femení Future, en la Categoria 500. Les noies de la Plana es van imposar per 4 a 8. De parella 1 van jugar Sandra Saperas i Laia Català que van guanyar per un doble 2/6; la parella 2 amb Maria Gandia i Carme Escoda també van endur-se els tres punts per un doble 1/6; la parella 3 formada per Yolanda Tomàs i Núria Valldosera van imposar-se per 3/6, 5/7; la parella 4 amb Anna Fernández i Maria Gallart van caure per un doble 6/0; i la parella 5 amb Rosa Montserrat i Susanna Vilalta van perdre el seu matx per 6/3, 6/2. En la segona jornada de les SNP, les noies de la Plana rebran la visita del Global Padel Femení dissabte 10 d’abril a les 5 de la tarda.