En la segona jornada de les Series Nacionales Padel, els dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga van guanyar als seus rivals per 8 a 4.

L’Equip Femení s’imposa al Global Pàdel

L’equip femení, en la categoria 500, va ser el primer en començar la jornada rebent al Global Pàdel Femení. L’encontre va tenir lloc al club vallenc dissabte 10 d’abril a les cinc de la tarda. Les noies de la Plana es van imposar en uns partits força disputats. De parella 1 (3 punts en joc) van jugar Carme Escoda i Margarida Batet que van endur-se el matx per 4/6, 6/2, 6/3; la parella 2 (3 punts) amb Montse Olivé i Yolanda Tomàs van guanyar per 6/4, 7/5; la parella 3 (2 punts en joc) formada per Núria Valldosera i Carla Pizarro van caure en el tercer set amb un resultat de 6/4, 3/6, 3/6; la parella 4 (2 punts) amb Raquel Coronado i Laia Gavaldà van caure per 1/6, 0/6; i la parella 5 formada per Mercè Cardona i Ion Salat es van endur els dos darrers punts per 6/4, 6/2. En la tercera jornada de les SNP, les noies de la Plana es desplaçaran a Cala Romana per jugar amb el Club Tennis Tarragona Wonderful dissabte 17 d’abril a les cinc de la tarda.

 

El Masculí s’endú el derbi amb el PIV B

L’equip masculí, en la categoria Future, va viure el primer derbi municipal de les Series desplaçant-se al Padel Indoor Valls per jugar contra el seu equip B. Els nois de la Plana, tot i debutar força jugadors en la competició, van endur-se el derbi guanyant per 8 a 4. De parella 1 (partit de 3 punts) van jugar Albert Montes i Gerard Roca que es van imposar per 2/6, 1/6; la parella 2 formada per Manolo Chouza i Andreu Ulldemolins van guanyar per un doble 2/6 i es van endur també els 3 punts que estaven en joc; la parella 3 (dos punts) amb Joan Claramunt i Quico Vidal, van caure en el tercer set d’un partit molt intens i llarg per 2/6, 7/6, 7/5; la parella 4 (2 punts) amb Jose González i Guillem Voltas es van imposar per un doble 2/6; i la parella 5 amb Jordi Roca i Raul González van caure per 6/1, 6/4. En la propera jornada, els nois de l’equip masculí rebran la visita del Px4 SNP Chicos Future B dissabte 17 d’abril a dos quarts de sis de la tarda.

 

Moltes felicitats als dos equips!!! A seguir així Plana!!!!!! 👏👏👏👏