Cinc dels sis equips del Club Tennis Plana d’en Berga han sumat en aquesta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel. Els Veterans, el darrer equip en iniciar la competició, han debutat amb victòria acompanyant al Masculí A i Femení B.

Els Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la jornada de la Lliga Catalana de Pàdel. L’equip, que milita en la 1a Categoria de Tarragona, es va desplaçar a Reus per jugar amb els veterans del Reus Deportiu on van guanyar per 1 a 2. De parella +50 van jugar Xavi Aragonès i Ivan Rodon que es van imposar amb claredat per un doble 0/6; la parella +45 amb Javi Pérez i Quico Vidal, van tenir el partit més llarg i disputat, que es van acabar enduent per 7/6, 2/6, 3/6; i la parella +40 amb Gerard Peris i Manolo Chouza van caure per 6/1, 6/4. Els Veterans tornaran a la competició el cap de setmana del 24 d’abril, quan rebran la visita del Club Tennis Tarragona.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria Grup B, van rebre la visita del Club Tennis Barà A on van imposar-se per 2 a 1. La parella 1 formada per Adrià Bové i Aleix Roig van mantenir un llarg i emocionant partit que es va decidir en el tie break del tercer set i que va acabar caient del costat dels vallencs fent un resultat final de 6/3, 5/7, 7/6; la parella 2 amb Xavi Aragonès i Albert Montes van caure per 2/6, 5/7; i la parella 3 amb Ian Ribas i Carles Torreblanca van mantenir un matx molt ajustat que es van acabar enduent per un doble 7/6. La propera jornada de lliga, els nois de la Plana es desplaçaran a Montblanc per jugar amb el CT Montblanc A diumenge 18 d’abril a dos quarts de deu del matí.

L’Equip Masculí B, per la seva part, va desplaçar-se a Coma-ruga per jugar amb el Vendrell Pàdel D on no va poder sumar cap punt. L’equip, de la 5a Categoria Grup C, va jugar de parella 1 amb Marc Veciana i Carles Gallart Olivé, que van caure per un doble 6/4; la parella 2 amb Gerard Roca i Carles Gallart Montoliu tampoc van poder amb els del Baix Penedès i van perdre per 6/3, 6/0; finalment, la parella 3 amb els debutants en la competició Joan Batet i Joan Canela, no van tenir opcions i van cedir el seu matx per 6/0, 6/1. En la quarta jornada de competició, els nois de la Plana rebran el Club Sports Tenis & Padel Cunit C dissabte 17 d’abril a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips femenins de la Plana, en aquesta jornada tots han sumat en els seus encontres. L’Equip Femení A, de la 2a Categoria Grup B, va viure el primer derbi comarcal de la temporada desplaçant-se a Puigpelat per jugar amb el seu Equip A. Les noies de la Plana van poder sumar 1 punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Isa Martínez i Xon Bautista que van disputar el partit més llarg i igualat que va acabar caient del costat de les locals per 4/6, 6/1, 6/3; la parella 2 amb Pili Hernández i Lydia Plana es van imposar per 3/6, 1/6; i la parella 3 amb Maria Gandia i Sandra Saperas no van tenir opcions i van caure per 6/1, 6/2. El proper diumenge 18 d’abril, les noies de la Plana jugaran a casa amb el Club Sports Tenis & Padel Cunit B a les dotze del migdia.

L’Equip Femení B va desplaçar-se a Barà per jugar amb el CT Barà B on van poder sumar els dos primers punts de la lliga. Les noies de la Plana, de la 3a Categoria Grup C, van jugar de parella 1 amb Montse Olivé i Carme Escoda van cedir el primer set 6/3, però van remuntar i imposar-se en els dos següents per 2/6, 4/6; la parella 2 amb Maria Gallart i Raquel Frances van caure per 6/2, 6/1; i la parella 3 amb Anna Fernández i Judit Mestres es van imposar per un doble 2/6. La propera jornada les noies de l’equip B rebran la visita del Club Tennis Romaní diumenge 18 d’abril a dos quarts d’onze del matí.

Per tancar la crònica de la jornada, les noies de l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, que també es van desplaçar a Barà, però per jugar contra el CT Barà C, van poder sumar un punt en el seu enfrontament. Per les noies de la Plana van jugar de parella 1 Susanna Vilalta i Conxita Martínez, que van caure en tres sets per 6/0, 6/7, 6/2; de parella 2 Carme Calaf i Ion Salat van imposar-se per un doble 2/6;  i de parella 3 Marta Català i Eli Saperas van caure per un doble 6/2. El proper diumenge 18 d’abril, les noies de l’equip C rebran la visita del Vendrell Pàdel D a dos quarts de deu del matí.