En la cuarta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, tots els equips femenins de la Plana van sumar, destacant el Femení C que es va imposar en el seu enfrontament amb el Vendrell Padel D per 2 a 1.

Diumenge es va viure un matí intens de pàdel al Club Tennis Plana d’en Berga. Tots els equips femenins jugaven a casa. A dos quarts de deu es va donar el tret de sortida amb l’enfrontament entre el Femení C i el Vendrell Padel D. Les noies de la Plana van poder sumar dos punts que les situen en la part mitja de la classificació de la 4a Categoria Grup B. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Susanna Vilalta que van imposar-se per 6/3, 6/2; la parella 2 amb Tona Voltas i Ion Salat van guanyar el seu punt per 6/2, 6/0; i la parella 3 formada per Núria Lluís i Eli Saperas, van tenir opcions però van cedir el seu matx per 3/6, 4/6. En la propera jornada, les noies de la Plana rebran la visita de l’Apolo Club Esportiu B, diumenge 25 d’abril a dos quarts d’onze del matí.

A quarts d’onze va ser el torn de les noies de l’Equip Femení B de la 3a Categoria Grup C. Elles rebien la visita del Club Tennis Romaní amb les que van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Elisa Ribé que van guanyar per 7/5, 6/3; la parella 2 amb Carme Escoda i Margarida Batet van mantenir el partit més llarg i disputat que finalment va caure del costat de les del Baix Penedès per 7/5, 5/7, 5/7; la parella 3 amb Judit Mestres i Carla Pizarro també van tenir les seves opcions però van acabar cedint el seu partit per un doble 4/6. En la jornada 5, les noies de l’equip B rebran la visita del Punto Padel B diumenge 25 d’abril a dos quarts de deu del matí.

Per acabar el matí de diumenge, a les 12 va ser el torn de les noies de l’Equip Femení A. Van rebre la visita del Club Sports Tenis & Padel Cunit B on també van poder sumar un punt en el seu enfrontament. La parella 1 va estar formada per Ascen López i Lis Sanahuja que van caure per un ajustat 4/6, 5/7; la parella 2 amb Xon Bautista i Isa Martínez, es van imposar amb solvència a les del Baix Penedès i van endur-se el seu matx per 6/2, 6/1; finalment la parella 3 amb Yolanda Tomàs i Núria Valldosera van caure per 3/6, 4/6. La propera jornada, l’equip A de la 2a Categoria Grup B, jugarà dissabte 25 a Tortosa amb el JesusSport a dos quarts de quatre de la tarda.

Els equips masculins no van poder sumar en els seus enfrontaments.

Els equips masculins de la Plana no van estar de sort aquesta setmana i no van poder sumar cap punt. El Masculí A, que milita en la 2a Categoria Grup B va jugar a Montblanc contra el Club Tennis Montblanc A. De parella 1 van jugar Adrià Bové i Aleix Roig que van caure per 6/4, 7/5; la parella 2 amb Xavi Aragonès i Quico Vidal van perdre per un doble 6/2; i la parella 3 amb Ian Ribas i Carles Torreblanca van mantenir el partit més igualat que van acabar cedint en el tercer set amb un resultat final de 6/2, 3/6, 6/3. La propera setmana el Masculí A rebrà la visita del Punto Padel A diumenge 25 d’abril a les dotze del migdia.

Per últim, l’Equip Masculí B de la 5a Categoria Grup C, tampoc va poder sumar cap punt en el seu enfrontament contra el Club Sports Tenis & Padel Cunit C. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Gerard Roca i Emili Manresa que van caure per un doble 3/6; de parella 2, Carles Gallart Olivé i Marc Veciana van imposar-se en el primer set per 6/2, i van cedir els dos següents per 3/6, 1/6; i la parella 3 amb Manuel Chouza i Xavi Peña, tampoc van tenir opcions i van caure per 1/6, 0/6. En la cinquena jornada de lliga, els nois de l’equip B rebran la visita del Club Tennis Montblanc B dissabte a dos quarts d’onze del matí.

La propera setmana tornen a la competició els Veterans rebent la visita del Club Tennis Tarragona, dissabte 24 d’abril a les 12 del migdia.

Durant el matí de diumenge, el club va rebre la visita de Ramon Torra, jutge àrbitre de la Federació Catalana de Pàdel a la província de Tarragona. Torra es va interessar pels equips de la Plana i el desenvolupament de la Lliga Catalana de Pàdel al nostre club.