Cap de setmana intens de pàdel pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga amb una nova jornada de les Series Nacionales de Padel.

Els Masculí de la Categoria Future, va rebre la visita del Px4 SNP Chicos Future, primers en la classificació del seu grup. Els de la Plana que tenien un enfrontament directe, van poder sumar 3 punts en l’encontre i es situen en la segona posició. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Andreu Ulldemolins que van guanyar per un doble 6/3, la parella 2 amb Daniel Trillas i Joan Jara van caure per 3/6, 4/6; la parella 3 formada per Carles Gallart Montoliu i Jose González van perdre per un ajustat 3/6, 6/1, 5/7; la parella 4 amb Raul Gómez i Fernando Serrano van cedir el seu matx per 4/6, 0/6; i finalment, la parella 5 formada per Joan Canela i Jordi Roca tampoc van tenir gaires opcions i van caure per 0/6, 3/6. La propera jornada de les Series es jugaran a la Tarragona dissabte 24 a dos quarts de sis de la tarda a les pistes del Mesk Padel.

El Femení, en la Categoria 500, per la seva part, va visitar les instal·lacions del Club Tennis Tarragona per jugar contra l’equip Wonderful. Les noies de la Plana van poder sumar 5 punts en el seu enfrontament. La parella 1 formada per Laia Català i Sandra Saperas van perdre per 6/4, 6/3; la parella 2 amb Maria Gandia i Pili Hernández van guanyar per un contundent 0/6, 1/6; la parella 3 amb Montse Olivé i Rosa Maria Trenchs van cedir per 6/3, 6/2; la parella 4 amb Mercè Cardona i Rosa Montserrat van caure per 6/2, 6/0; i la parella 5 amb Maria Gallart i Tona Voltas van sumar dos punts més guanyant el seu partit per 6/7, 0/6. Amb aquests 5 punts, el Femení de la Plana es posa en la segona posició de la classificació. El proper dissabte 24 d’abril a les cinc de la tarda, les noies de les SNP de la Plana rebran la visita de les primeres del seu grup, el C.E. Johnny Montañes 500 F.