L’Equip Femení A del CT Plana d’en Berga es va imposar en el seu enfrontament amb el Jesussport i es manté en la part mitja de la classificació de la 2a Categoria de la Lliga de Pàdel.

Les noies del Femení A de la Plana es van desplaçar a Tortosa per enfrontar-se amb el Jesussport. La parella 1 amb Lydia Plana i Sandra Saperas van tenir un partit igualat que van acabar cedint en el segon set; la parella 2 amb Lis Sanahuja i Maria Gandia, igual que la parella 3 amb Sílvia Oller i Yolanda Tomàs, es van imposar amb claredat i van endur-se els dos punts cap a Valls. El proper cap de setmana hi ha descans i es torna a la competició el diumenge 9 de maig a les 12 del migdia quan rebran la visita del cuer de la 2a Categoria Grup B, el Tot Padel Reus B.

El Femení B va rebre la visita del Punto Padel B de Santa Oliva, de la 3a Categoria Grup C. Les noies de la Plana no van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Maria Gallart, de parella 2 Judit Mestres i Elisa Ribé, que van caure en el tercer set; i de parella 3 Mercè Cardona i Margarida Batet. En la propera jornada, les noies de l’equip B visitaran les instal·lacions del Vendrell Padel a Coma-ruga per jugar contra el seu equip B diumenge 9 de maig a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, va rebre la visita de l’Apolo Club Esportiu B de Torredembarra. Les noies de l’equip C van manentir uns partits molt ajustats que van acabar caient del costat de les torrenques. De parella 1 van juga Tona Voltas i Rosa Montserrat, de parella 2 Yolanda Claros i Sònia Valldosera, i de parella 3 Laia Gavaldà i Conxita Martínez. En la sisena jornada de lliga, les noies de la Plana s’enfrontaran al AG Padel Team del Vendrell el diumenge 9 de maig a les onze del matí.

Pel que fa els equips Masculins, l’Equip A va sumar un punt contra el Punto Padel A, de la 2a Categoria Grup B. La parella 1 amb Carles Torreblanca i Aleix Roig van imposar-se en el seu matx. La parella 2 amb Albert Montes i Ian Ribas, i la parella 3 amb Albert Mestres i Ruben Ruiz, no van poder sumar. Els nois de la Plana tornen a la competició dissabte 8 de maig a les 12 del migdia a Torredembarra, on s’enfrontaran amb l’Apolo Club Esportiu A.

L’Equip Masculí B no va poder sumar en el seu encontre amb el Club Tennis Montblanc B, de la 5a Categoria Grup C. De parella 1 van jugar Guillem Voltas i Gerard Roca, de parella 2 Emili Manresa i Manolo Chouza, i de parella 3 Carles Gallart Montoliu i Marc Veciana. El proper dissabte 1 de maig a dos quarts d’onze del matí, els nois de la Plana recuperaran la jornada que no van poder disputar en el seu moment i rebran la visita del Conca Padel Indoor.

El passat cap de setmana també va haver-hi jornada de Veterans. Els homes de la Plana van caure per 0 a 3 amb el Club Tennis Tarragona. De parella +50 van jugar Quico Vidal i Albert Mestres, de parella +45, Xavi Aragonés i Ivan Rodon, i de parella +40, Aleix Roig i Carles Torreblanca. El dissabte 8 de maig es disputarà la 3a jornada de lliga de veterans i els de la Plana es desplaçaran a Calafell per jugar contra el Club Tennis Romaní a dos quarts de deu del matí.