L’Equip Masculí SNP del CT Plana d’en Berga es va imposar en el seu enfrontament amb el Mesk Padel per 4 a 8. De parella 1 van jugar Manolo Chouza i Andreu Ulldemolins que van guanyar per 4/6, 6/3, 4/6; la parella 2 amb Quico Vidal i Gerard Roca van fer-ho per 6/7, 0/6; la parella 3 amb Albert Montes i Carles Gallart Olivé van imposar-se per 1/6, 3/6; la parella 4 amb Jose González i Jordi Roca van caure per 6/4, 6/0; i la parella 5 formada per Carles Gallart Montoliu i Joan Canela van estar a punt d’endur-se el seu matx però van acabar caient per 6/7, 6/0, 6/4. El proper cap de setmana els homes SNP de la Plana dissabte 1 de maig rebran els Spartans Padel de Calafell a dos quarts de sis de la tarda.

Les noies de les SNP de la Plana van rebre el primer de grup, el C.E. Johnny Montañes on van caure per 2-10. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Carme Escoda que van caure en el tercer set per 2/6, 6/3, 1/6; la parella 2 amb Pili Hernández i Margarida Batet van caure per 0/6, 3/6; la parella 3 formada per Núria Valldosera i Xon Bautista van guanyar per 6/1, 6/2; la parella 4 amb Susana Vilalta i Ion Salat van caure per un doble 3/6; i la parella 5 formada per Anna Fernández i Carla Pizarro van cedir el seu enfrontament per 3/6, 1/6. Les noies del Femení SNP de la Plana no tornaran a la competició fins el dia 15 de maig a les cinc de la tarda quan rebran la visita del Padel Colors Femení.