Els dies 1 i 2 de maig, les Series Nacionales de Padel van acabar la primera volta de competició de la fase regular zonal. En aquesta jornada, l’Equip Masculí del CT Plana d’en Berga, de la 2a Divisió Future, tenia un enfrontament directe amb el Club Spartan Padel Calafell a qui es van imposar per 8 a 4. Per la Plana d’en Berga van jugar, de parella 1, Gerard Roca i Albert Montes, que van mantenir un partit llarg i igualat que es van endur per 4/6, 6/4, 7/5; la parella 2 amb Joan Claramunt i Quico Vidal van tenir un inici de matx complicat que van saber remuntar imposant-se per 0/6, 6/4, 6/3; la parella 3 amb Fernando Serrano i Jose González van caure per 0/6, 3/6; la parella 4 amb Jordi Roca i Raúl Gómez, no van tenir opcions i van perdre per un doble 0/6; i la parella 5 amb Emili Manresa i Guillem Voltas van guanyar el seu enfrontament per 7/6, 0/6, 6/3.

Amb aquesta victòria, els homes de la Plana finalitzen la primera volta en segona posició, darrere del Px4 SNP Chicos Future B de Reus i davant els Spartans de Calafell. El dia 8 de maig, el Masculí SNP jugarà un repte amb el Global Pàdel a dos quarts d’una del migdia.

L’Equip Femení SNP de la Plana d’en Berga també ha quedat en la segona posició de la 2a divisió 500 darrere el CE Johnny Montañes 500F i per davant el Global Padel Femenino. Les noies del Femení SNP jugaran un repte al Club Tennis Barà dissabte 8 de maig a dos quarts de sis de la tarda.

Aquí teniu algunes fotografies de la jornada: