El passat cap de setmana, els equips Masculí B i Femení C del CT Plana d’en Berga van recuperar dues jornades de la Lliga Catalana de Pàdel que havien estat ajornades a principis de temporada.

L’Equip Masculí B va rebre la visita del Conca Pàdel Indoor de Montblanc. Els nois de la Plana, de la 5a Categoria Grup C, es van imposar per 2 a 1 en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Emili Manresa i Cristian Muñoz, que van guanyar per 7/5, 6/2; la parella 2 amb Marc Veciana i Carles Gallart Olivé van caure per un doble 3/6 tot i que van tenir un partit molt disputat; i la parella 3 formada per Manolo Chouza i Gerard Roca van lluitar fins al final, quan es van imposar per 7/6, 2/6, 6/4. El proper cap de setmana els homes de la Plana es desplaçaran al Vendrell per enfrontar-se amb el AG Padel Team diumenge 9 de maig a dos quarts d’una del migdia.

L’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, també va disputar una jornada aplaçada i el mateix diumenge es va enfrontar amb el Club Tennis Montblanc B on també es van imposar per 1 a 2. De parella 1 van jugar Marta Català i Sònia Valldosera que van mantenir un matx molt ajustat que va caure del costat de les de la Conca per 7/5, 6/3; la parella 2 amb Susanna Vilalta i Conxita Martínez va imposar-se per 1/6, 3/6; i la parella 3 formada per Ion Salat i Tona Voltas van guanyar amb molta claredat per 0/6, 1/6. La propera jornada les noies de la Plana també visitaran les instal·lacions del AG Padel Team del Vendrell diumenge 9 a les 11 del matí.