L’equip Femení es va imposar al Club Tennis Barà per 5 a 7

El passat cap de setmana es van disputar diferents reptes en les Series Nacionales de Padel per mirar de pujar de categoria. L’equip Femení de la Plana d’en Berga es va enfrontar al Club Tennis Barà i va pujar a la 1a divisió de la Categoria 500. De parella 1 (3 punts), van jugar Maria Gandia i Carme Escoda que van caure per 6/2, 6/1; la parella 2 (3 punts) amb Montse Olivé i Núria Valldosera van guanyar per 6/4, 4/6, 3/6; la parella 3 (2 punts) amb Maria Gallart i Pili Hernández es van imposar per un doble 2/6; la parella 4 (2 punts) amb Laia Català i Carla Pizarro van caure per 7/5, 6/2; i la parella 5 (2 punts) amb Mercè Cardona i Tona Voltas es van endur el seu matx per 3/6, 0/6. En la propera jornada de les SNP les noies de la Plana s’enfrontaran a Sant Carles de la Ràpita amb el C.E. Johnny Montañes 500 F dissabte a les cinc de la tarda.

El Masculí SNP de la Plana també va jugar el seu repte contra el Global Padel, però no va aconseguir la victòria. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Joan Claramunt que van caure en tres sets per un ajustat 3/6, 6/4, 7/6; la parella 2 amb Emili Manresa i Manuel Chouza van guanyar per un doble 1/6; la parella 3 formada per Joan Jara i Daniel Trillas van imposar-se per un doble 2/6; la parella 4 amb Guillem Voltas i Carles Gallart Montoliu van caure per 7/5, 6/3; i la parella 3 amb Raul Gómez i Fernando Serrano van perdre per 0/6, 1/6. El proper dissabte 15 de maig, el Masculí SNP jugarà a la Selva del Camp contra el Club Pàdel Mas Passamaner a dos quarts de cinc de la tarda.