La sisena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel no va ser gaire benèvola amb els equips del CT Plana d’en Berga i només el Femení A i els Veterans van guanyar el seu enfrontament.

L’Equip Femení A rebia el passat cap de setmana la visita del cuer de la 2a Categoria Grup B, el Tot Padel Reus B. Les noies de la Plana van tenir opcions per endur-se els tres punts, però finalment van endur-se l’enfrontament per 2 a 1. Les parelles 1 amb Lydia Plana i Isa Martínez, i la 3 amb Ascen López i Pili Hernández, van imposar-se amb molta claredat a les rivals. La parella 2 amb Yolanda Tomàs i Núria Valldosera van tenir el partit més igualat i el van acabar cedint. La propera jornada les noies de l’Equip A viuran el segon derbi de la temporada visitant el Pàdel Indoor Valls A dissabte 15 de maig a les 12 del migdia.

Les noies de l’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup C, van desplaçar-se a Coma-ruga per enfrontar-se amb el Vendrell Padel B. Les noies de la Plana van disputar uns partits molt lluitats però no van poder sumar cap punt en aquest encontre. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Raquel Francés, de parella 2 Margarida Batet i Elisa Ribé i de parella 3, Maria Gallart i Mercè Cardona. La propera jornada rebran la visita del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B diumenge 16 a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C va jugar al Vendrell contra l’AG Padel Team. Les noies de la Plana, de la 4a Categoria Grup B, van tenir alguna opció, però van acabar cedint els tres punts que estaven en joc. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Ion Salat, de parella 2, Marta Català i Yolanda Claros, i de parella 3, Núria Lluís i Carme Calaf. En la 7a jornada de la lliga, les noies de la Plana rebran la visita del Padel Colors AA, diumenge 16 a dos quarts de deu del matí.

Aquest cap de setmana es va estrenar un nou equip femení del CT Plana d’en Berga, les Veteranes del CT Plana d’en Berga. La lliga, formada per 6 equips, té una única divisió i hi participen equips de tota la província. En el primer enfrontament, les noies de la Plana van desplaçar-se a Coma-ruga per jugar amb les veteranes del Vendrell Padel on no van poder sumar. De parella 1 van jugar Ascen López i Judit Mestres, de parella 2 Montse Olivé i Raquel Francés, i de parella 3 Carme Escoda i Yolanda Tomàs. La propera setmana les veteranes de la Plana reben la visita del Padel Colors diumenge 16 a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A, de la 2a Categoria Grup B, va caure per 3 a 0 a les pistes de l’Apolo Club Esportiu A de Torredembarra. De parella 1 van jugar Ian Ribas i Aleix Roig, de parella 2 Gerard Peris i Ruben Ruiz, i de parella 3 Carles Torreblanca i Albert Montes. La propera jornada els nois de la Plana rebran el Vendrell Padel B diumenge 16 a les 12 del migdia.

El Masculí B tampoc va tenir la sort de cara en aquesta jornada i va perdre per 3 a 0 a les pistes de l’AG Padel Team B del Vendrell. De parella 1 van jugar Emili Manresa i Carles Gallart Olivé, de parella 2 Guillem Voltas i Jose González, i de parella 3 Cristian Muñoz i Gerard Roca. La propera setmana viuran el derbi de la 5a Categoria Grup C rebent el Padel Puigpelat C dissabte a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, els Veterans van imposar-se amb claredat al Club Tennis Romaní de Calafell per 0 a 3. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Manuel Chouza, de parella 2 Ivan Rodon i Albert Mestres, i de parella 3 Carles Torreblanca i Aleix Roig. El proper divendres, els homes de la Plana rebran la visita del TPI a dos quarts de nou del vespre.