El passat cap de setmana es va disputar la 7a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel amb molt bons resultats pels equips de la Plana d’en Berga.

En la secció femenina del club s’ha de destacar la important victòria que van aconseguir les noies de l’Equip Femení B (3a Cat Grup C) davant el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B per 2 a 1. De parella 1 van jugar Carme Escoda i Montse Olivé, de parella 2 Elisa Ribé i Margarida Batet i de parella 3 Anna Fernández i Judit Mestres. La propera setmana, rebran el Golf Costa Daurada A diumenge 30 de maig a un quart de deu del matí.

El Femení C també va guanyar el seu enfrontament i es va imposar al PadelColors AA per 2 a 1. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Susanna Vilalta, de parella 2 Yolanda Claros i Núria Lluís i de parella 3 Ion Salat i Tona Voltas. En la vuitena jornada, les noies de l’equip C (4a Cat Grup B) visitaran les instal·lacions del PIV per jugar contra el seu equip B dissabte 22 a les 12 del migdia.

El Femení A també va sumar en la setena jornada i es va endur un punt en el seu encontre amb el PIV A (2a Cat Grup B). De parella 1 van jugar Lis Sanahuja i Maria Gandia, de parella 2 Isa Martínez i Xon Bautista, i de parella 3 Sandra Saperas i Sílvia Oller. El proper cap de setmana rebran la visita del Global Padel A diumenge 23 de maig a dos quarts d’onze del migdia.

Les Veteranes van ser la creu de la jornada i no van poder sumar cap punt en el seu enfrontament amb el PadelColors de Roquetes tot i mantenir algun partit molt igualat. De parella 1 van jugar Ascen López i Pili Hernández, de parella 2 Lis Sanahuja i Raquel Francés i de parella 3 Lydia Plana i Sandra Saperas. La propera jornada, les veteranes, rebran la visita del Pàdel Indoor Valls divendres 21 de maig a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A (2a Cat. Grup B) van guanyar per 2 a 1 al Vendrell Padel B. De parella 1 van jugar Adrià Bové i Aleix Roig, de parella 2 Ruben Ruiz i Carles Torreblanca i de parella 3 Albert Montes i Ian Ribas. El dia 23 de maig a les onze del matí s’enfrontaran contra el Club Gimnàstic a Tarragona.

L’Equip Masculí B (5a Cat Grup C) també sumar i es va endur un punt en el seu enfrontament amb el Padel Puigpelat C. De parella 1 van jugar Emili Manresa i Manuel Chouza, de parella 2 Carles Gallar Olivé i Marc Veciana i de parella 3 Joan Canela i Carles Gallart Montoliu. El proper cap de setmana els nois del B jugaran a Roda de Barà amb l’equip CT Barà D diumenge 23 a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, els Veterans de la Plana van sumar un punt amb el TPI. De parella 1 van jugar Albert Mestres i Ivan Rodon, de parella 2 Jose González i Manuel Chouza i de parella 3 Carles Torreblanca i Aleix Roig. Divendres 21 de maig els veterans visitaran el CPT Riudoms a dos quarts de nou del vespre.