En una nova jornada de les Series Nacionales de Padel, el Masculí SNP del CT Plana d’en Berga es va imposar per 2 a 10 al Mas Passamaner de La Selva del Camp.

Els homes de la Plana van tenir una gran jornada guanyant quatre dels cinc partits que estaven en joc davant el Mas Passamaner. De parella 1 (3 punts) van jugar Andreu Ulldemolins i Joan Claramunt, de parella 2 (3 punts), Albert Montes i Joan Jara, de parella 3 (2 punts), Jose González i Fernando Cano, de parella 4 (2 punts) Raul Gómez i Jordi Roca i de parella 5 (2 punts), Jordi Mimbrero i Daniel Trillas. El proper cap de setmana, el Masculí SNP juga dissabte 22 de maig a la Plana a dos quarts de sis de la tarda contra el Pàdel Indoor Valls.

El Femení va desplaçar-se a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el CE Johnny Montañés 500 F on van poder sumar 3 punts. De parella 1 (3 punts) van jugar Montse Olivé i Carme Escoda, de parella 2 (3 punts) Núria Valldosera i Yolanda Tomàs, de parella 3 (2 punts) Mercè Cardona i Tona Voltas, de parella 4 (2 punts) Maria Gallart i Rosa Montserrat, i de parella 5 (2 punts) Anna Fernández i Rosa Trenchs. El proper cap de setmana les noies de les SNP de la Plana descansen i no tindran enfrontament.