Els homes de l’Equip Masculí A van imposar-se per 1 a 2 al Club Gimnàstic de Tarragona. Pes de la Plana, de la 2a Categoria Grup B, van jugar de parella 1 Aleix Roig i Ruben Ruiz, de parella 2 Xavi Aragonés i Carles Torreblanca, i de parella 3 Ian Ribas i Adrià Bové. La propera setmana jugaran contra el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B diumenge a les 12 del migdia a la Plana d’en Berga.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, van endur-se un punt en el seu encontre amb el CT Barà D. Per la Plana van jugar de parella 1 Emili Manresa i Marc Veciana, de parella 2 Carles Gallart Olivé i Joel Sanromà, i de parella 3 Gerard Roca i Cristian Muñoz. En la 9a jornada de lliga, els nois de la Plana rebran la visita de l’Apolo Club Esportiu C de Torredembarra dissabte 29 de maig a dos quarts d’onze del matí.

Els Veterans també van sumar en la seva cinquena jornada de lliga. En el desplaçament a Riudoms, els de la Plana van jugar amb Xavi Aragonés i Ivan Rodon de parella +50, Albert Mestres i Carles Torreblanca com a parella +45, i Aleix Roig i Jose González com a parella +40. Aquest proper divendres 28 de maig, els homes de la Plana rebran la visita del Vendrell Padel a dos quarts de nou del vespre.

Els equips femenins aquesta setmana no van estar de sort i no van poder sumar cap punt en els seus enfrontaments. El Femení A va rebre la visita del primer classificat de la 2a Categoria Grup B, el Global Pàdel A amb qui van caure per 0 a 3. De parella 1 van jugar Lydia Plana i Yolanda Tomàs, de 2 Ascen López i Núria Valldosera, i de 3 Maria Gandia i Pili Hernández. El proper dissabte 29 de maig jugaran amb el TPI B a dos quarts de cinc de la tarda.

El Femení B va descansar el passat cap de setmana i s’enfrontarà el proper diumenge al Golf Costa Daurada A a un quart de deu del matí.

El Femení C, de la 4a Categoria Grup B, va caure davant el Pàdel Indoor Valls B per 3 a 0. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Yolanda Claros, de 2 Carme Calaf i Conxita Martínez i de 3 Eli Saperas i Ion Salat. La propera jornada les noies de la Plana rebran el Padel Maspassamaner A diumenge 30 de maig a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, les Veteranes, van jugar divendres al vespre amb el PIV on tampoc van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Carme Escoda i Montse Olivé, de parella 2 Rosa Montserrat i Susanna Vilalta i de parella 3 Elisa Ribé i Margarida Batet. El proper divendres 28 de maig, les dones de la Plana jugaran a Reus amb el Monterols a dos quarts de nou del vespre.