El passat cap de setmana l’equip Masculí SNP del CT Plana d’en Berga va rebre la visita del Pàdel Indoor Valls. L’encontre va ser del tot favorable pels de la Plana que es van endur el derbi per 12 a 0.

De parella 1 van jugar Gerard Roca i Cristian Muñoz, que van imposar-se per 7/6, 4/6, 6/3, sumant tres punts en el seu enfrontament. La parella 2 (també de 3 punts) van jugar Andreu Ulldemolins i Guillem Lagarda que van guanyar per 6/3, 6/0; la parella 3 (2 punts) va estar formada per Marc Veciana i Joan Claramunt que es van endur el seu matx per 6/2, 6/3; la parella 4 (2 punts) amb Raúl Gómez i Jordi Roca van mantenir el partit més igualat que van acabar enduent-se per 6/4, 4/6, 7/6; i la parella 5 (2 punts) amb Adrià Bové i Carles Gallart Olivé, es van imposar per 6/0, 6/1.
Amb aquest resultat, el Masculí SNP de la Plana encapçala la classificació de la 2a Divisió Future amb 61 punts.

La propera setmana el masculí jugarà a Sant Carles de la Ràpita dissabte 29 a tres quarts d’una del migdia amb el CE Johnny Montañes B.