Sort desigual entre els equips de la Plana que van disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel el passat cap de setmana.

El Femení A va ser l’únic dels equips que va imposar-se per 1 a 2 en el seu enfrontament davant el TPI B, de la 2a Categoria Grup B. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Isa Martínez i Lydia Plana que van caure al tercer set, de parella 2 Lis Sanahuja i Maria Gandia i de parella 3 Xon Bautista i Núria Valldosera. El proper cap de setmana les noies de l’equip A jugaran diumenge 6 de juny a les 7 de la tarda a casa del Club Pàdel Cambrils Apialia D.

El Femení B, de la 3a Categoria Grup C, va rebre la visita del Golf Costa Daurada A amb qui no van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Carme Escoda i Montse Olivé, de parella 2 Elisa Ribé i Margarida Batet i de parella 3 Anna Fernández i Maria Gallart. La propera jornada per l’equip Femení B serà el diumenge 13 de juny a les 11 del matí al Tennis TDB B.

L‘Equip Femení C tampoc va poder sumar cap punt en el seu enfrontament amb el Pàdel Maspassamaner A, de la 4a Categoria Grup B. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Conxita Martínez, de parella 2 Sònia Valldosera i Núria Lluís i de parella 3 Laia Gavaldà i Yolanda Claros. Diumenge 6 de juny al matí rebran la visita del Club Tennis Montblanc B.

Pel que fa l’equip de Veteranes, tampoc van tenir sort en el seu desplaçament al Reus Monterols i van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Judit Mestres i Anna Fernández, de parella 2 Ascen López i Núria Valldosera, i de parella 3 Lydia Plana i Raquel Francés. El proper divendres 4 a dos quarts de nou del vespre jugaran un nou enfrontament amb el CT Barà a la Plana d’en Berga.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A va enfrontar-se al Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B on no va poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Gerard Peris i Ruben Ruiz, de parella 2 Xavi Aragonés i Ivan Rodon, i de parella 3 Ian Ribas i Albert Montes. En la propera jornada de la 2a Categoria Grup B, es veuran les cares amb el Tennis TDB A diumenge 6 de juny pel matí.

El Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, va sumar un punt davant l’Apolo Club Esportiu C de Torredembarra. El punt el van sumar Emili Manresa i Manolo Chouza, també van jugar Javi Pérez i Guillem Lagarda, i Gerard Roca i Fernando Serrano. Dissabte 5 de juny rebran la visita del Tennis TDB B a dos quarts d’onze del matí.

Per últim, els Veterans de la Plana van quedar 1 a 2 amb el Vendrell Pàdel de Coma-ruga. La parella 1 amb Xavi Aragonès i Ivan Rodon van endur-se el seu punt, les altres dues parelles, Carles Torreblanca amb Quico Vidal i Manolo Chouza amb Jose González, no van tenir la mateixa sort. Divendres 4 de juny jugaran una nova jornada de lliga a casa del Reus Monterols dos quarts de nou del vespre.