El passat cap de setmana els dos equips de les Series Nacionales de Padel del Club Tennis Plana d’en Berga, van desplaçar-se a les Terres de l’Ebre per jugar els seus enfrontaments.

L’equip Femení va jugar a Riba-roja d’Ebre on van poder sumar dos punts en el seu enfrontament. Per la Plana van jugar de parella 1 Maria Gandía i Núria Valldosera, de parella 2 Rosa Trenchs i Carme Escoda, de parella 3 Montse Olivé i Yolanda Tomàs, de parella 4 Xon Bautista i Sandra Saperas, i de parella 5 Laia Gavaldà i Ion Salat. El proper dissabte 5 de juny, el Femení SNP rebrà la visita del Pàdel Puigpelat a les 4 de la tarda.

L’equip Masculí segueix amb la seva bona ratxa i va empatar a 6 en el seu duel amb el CE Johnny Montañes. De parella 1 van jugar Marc Veciana i Quico Vidal, de parella 2, Carles Gallart Olivé i Jose González, de parella 3 Albert Montes i Joel Sanromà, de parella 4 Carles Gallart Montoliu i Joan Jara, i de parella 5 Joan Batet i Guillem Voltas. Dissabte 5 de juny a les set de la tarda, el masculí rebrà la visita del Mesk Padel de Tarragona.