Els equips de la Lliga Catalana de Pàdel del CT Plana d’en Berga, encaren la recta final abans de la parada estiuenca de la lliga per anar sumar punts en les diferents categeories.

L’Equip Femení A va tornar a guanyar en el seu enfrontament amb les fins la desena jornada eren les segones classificades de la 2a Categoria Grup B. el Club Pàdel Cambrils Apialia D. Les noies de la Plana es van imposar per 1 a 2. De parella 1 van jugar Lis Sanahuja i Sandra Saperas, de parella 2 Maria Gandia i Isa Martínez, i de parella 3 Pili Hernández i Ascen López. El proper diumenge 13 de juny, el Femení A rebrà la visita del MesK Padel B, a les 10 del matí.

L’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup C, no van tenir partits aquest cap de setmana i el proper es desplaçaran a Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB B diumenge a les 11 del matí.

L’Equip Femení C, per la seva banda, va poder sumar un punt en el seu enfrontament amb el Club Tennis Montblanc B. Les noies que militen en la 4a Categoria Grup B, van jugar amb Sònia Valldosera i Marta Català, Conxita Martínez i Susanna Vilalta, i Tona Voltas i Ion Salat. El proper dissabte a les quatre de la tarda disputaran una nova jornada de lliga a les Terres de l’Ebre davant el Club Esportiu Amposta.

Pel que fa l’equip de Veteranes, també van poder sumar un punt en el seu encontre amb el CT Barà. De parella 1 van jugar Ascen López i Pili Hernández, de parella 2 Xon Bautista i Margarida Batet, i de parella 3 Sandra Saperas i Lis Sanahuja. La lliga de Veteranes tornarà al setembre quan les noies de la Plana s’enfrontaran amb el Vendrell Padel diumenge 19 de setembre a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa la secció masculina del club, el Masculí A, de la 2a Categoria Grup B, es va imposar per 2 a 1 en el seu enfrontament amb el Tennis TDB A. De parella 1 van jugar Adrià Bové i Aleix Roig, de parella 2 Quico Vidal i Albert Montes i de parella 3 Carles Torreblanca i Ian Ribas. El proper cap de setmana es desplaçaran a Puigpelat per enfrontar-se amb el seu equip A dissabte 12 de juny a les 4 de la tarda.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup C, va caure per 0 a 3 davant el Tennis TDB B. Per la Plana van jugar Emili Manresa i Joel Sanromà, Carles Gallart i Joan Canela, i Gerard Roca i Cristian Muñoz. Dissabte 12 a les 4 de la tarda es desplaçaran a Montblanc per jugar amb el Conca Padel Indoor.

Finalment, l’equip de Veterans es va desplaçar a Reus per jugar amb el Reus Monterols on van poder sumar un punt. De parella +50 van jugar Xavi Aragonès i Ivan Rodon, de parella +45 Quico Vidal i Albert Mestres, i de parella +40 Gerard Peris i Jose González. En la darrera jornada abans de la parada estiuenca, els homes de la Plana rebran el Tennis TDB el proper divendres 11 de juny a dos quarts de nou del vespre.