Una nova jornada de les Series Nacionales de Padel i una nova victòria de l’equip Masculí de la Plana. Els nois de la Plana segueixen en ratxa i es van imposar per 8 a 4 al Mesk Padel.

El Masculí SNP va rebre la visita del Mesk Padel en una nova jornada de la lligueta de la Divisió Future. Els de la Plana es van saber imposar en tres dels cinc partits i es van endur l’encontre per 8 a 4. De parella 1 van jugar Joan Claramunt i Quico Vidal, de parella 2 Emili Manresa i Manolo Chouza, de parella 3 Joan Jara i Jordi Mimbrero, de parella 4 Raul Gómez i Jordi Roca i de parella 5 Joel Sanromà i Guillem Voltas. El proper dissabte dia 12 a dos quarts de dotze del migdia visitaran les instal·lacions del Club Spartan Padel Calafell per disputar una nova jornada de les SNP.

L’Equip Femení, de la 1a Divisió 500, va rebre la visita del Pàdel Puigpelat on va poder sumar dos punts en el seu enfrontament. De parella 1 van jugar Núria Valldosera i Carme Escoda, de parella 2 Yolanda Tomàs i Sandra Saperas, de parella 3 Pili Hernández i Tona Voltas, de parella 4 Ion Salat i Laia Gavaldà i de parella 5 Susanna Vilalta i Maria Gallart. En la propera jornada, les noies de l’equip femení jugaran dissabte 12 de juny a les dotze del migdia al Pàdel Reus.