Amb l’arribada de les altes temperatures i l’estiu, la Lliga Catalana de Pàdel s’atura fins meitat de setembre.

En la darrera jornada de la lliga, els equips de la Plana d’en Berga no van estar gaire encertats i només va poder sumar un punt l’Equip Femení A i els Veterans.

Els equips de la Plana marxen de vacances fins al setembre en les següents posicions en la Lliga: el Femení A, de la 2a Categoria Grup B, ocupa la part mitja de la classificació amb 15 punts. L’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup C, tanca la classificació del seu grup; el Femení C, en la 4a Categoria Grup B, es manté en la vuitena posició. L’equip de Veteranes marxa de vacances ocupant l’última posició de l’únic grup d’aquesta categoria.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A es troba en la novena posició de la 2a Categoria Grup B; el Masculí B tanca la classificació de la 5a Categoria Grup C i, finalment, els Veterans, ocupen la novena posició empatats a punts amb el Vendrell Padel (vuitens) i el Riudoms 8 (setens).

El cap de setmana del 19 de setembre tornarà la competició de la Lliga Catalana de Pàdel amb tots els equips amb les piles  ben carregades per afrontar el darrer tram de la lliga 2021.