Durant la setmana del 14 al 20 de juny es va anar disputant el 9è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls al Club Tennis Plana d’en Berga. L’esdeveniment, emmarcat dins els actes de la Festa Major de Sant Joan de Valls, va aplegar nombrós públic els dies de competició que van poder gaudir del bon ambient i l’esport. Enguany, la pluja va fer la guitza un parell de dies al Torneig havent d’ajornar els partits de dijous 17 de juny i les finals previstes per diumenge 20 al matí i que es van passar a diumenge a la tarda.

La final de la Primera Categoria Femenina va enfrontar a les caps de sèrie número 1, Mim Cerdà i Montse Fernández, amb les terceres, Sandra Ferrer i Laura Navarro. El partit que va començar a dos quarts de sis de la tarda, va donar el tret de sortida a la jornada del Ciutat de Valls. De seguida es va veure que Ferrer-Navarro iniciaven el partit amb solvència i seguretat, mentre que Cerdà i Fernández plantaven cara i no els hi posaven fàcil. Finalment, el matx se’l van endur Sandra Ferrer i Laura Navarro quedant campiones de la categoria. L’entrega de premis va comptar amb l’assistència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, el Sr. Enric Garcia. Els premis per les finalistes van ser una samarreta Aldepau, una ampolla de vi cortesia de Caesa i un val per gaudir d’una visita guiada al Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp. Les campiones es van endur una paletilla de pernil del Torico Teruel, una ampolla de vi del Celler Mas Bella de Masmolets i la visita guiada al Celler Mas Vicenç.

A les sis de la tarda es van disputar les finals de la 2a Categoria Femenina i Masculina. La Femenina va enfrontar Núria Valldosera i Júlia Vilà amb Carla Pizarro i Olga Moreno. El partit va ser força igualat i va haver de decidir-se al tercer set, que va caure del costat de Valldosera-Vilà, fent un resultat final de 6/1, 4/6, 6/2. En la Categoria Masculina, la final la disputaven Eduard Casany i Francesc Gallart amb Vicenç Ferré i Miquel Borrego. Els darrers, es van saber imposar i van endur-se el torneig amb un resultat de 6/2, 6/4. Els finalistes de la 2a Categoria es van endur samarretes Aldepau, ampolles de vi i el val del Celler Mas Vicenç. Els campions i campiones van guanyar una safata d’embotits del Torico Teruel amb una ampolla de vi i el val per la visita guiada al Celler Mas Vicenç.

Les set de la tarda va ser el moment de la final de la Primera Categoria Masculina que fa enfrontar Rafa Rosell i Xavier Cebrian, caps de sèrie del Torneig, amb Gerard Cuadrat i Marc Cusidó, que van donar la sorpresa eliminant en la semifinal als guanyadors de l’anterior edició del Ciutat de Valls, Roig-Pedrell. El partit, amb punts de gran qualitat, va caure del costat dels favorits, Rosell-Cebrian, que es van imposar per 6/4, 6/3. Els finalistes van endur-se dos polos cortesia de l’empresa Lear Corporation, dues ampolles de vi cortesia de Caesa i dues visites guiades al Celler Mas Vicenç. Els campions van rebre una paletilla del Torico Teruel, dues ampolles de vi del Celler Mas Bella i les visites al celler de Cabra del Camp.

El proper cap de setmana (del 25 al 27 de juny), es disputarà la categoria Mixta del Ciutat de Valls. Les finals estan previstes per diumenge al migdia, moment en que es faran l’entrega de premis, el sorteig de diferents productes de diversos col·laboradors del Torneig i totes les persones assistents podran gaudir de Vermut Montseta i Patates Palau.

Per accedir a les imatges dels partits del 9è Torneig Ciutat de Valls podeu clicar als següents enllaços:

Fotografies partits dilluns 14 de juny de 2021

Fotografies partits dimarts 15 de juny de 2021

Fotografies partits dimecres 16 de juny de 2021

Fotografies partits divendres 18 de juny de 2021

Fotografies partits dissabte 19 de juny de 2021

Fotografies finals diumenge 20 de juny de 2021

Fotografies Entrega de Premis 20 de juny de 2021

Fotografies Sortejos diumenge 20 de juny de 2021

 

Moltíssimes gràcies de nou a totes les empreses que han col·laborat d’alguna manera o altre en poder realitzar amb èxit el 9è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible!! Una menció especial d’agraïment per:

🔝 Aldepau Sports
🔝 Amercook (Xavier Aragonés)
🔝 Bra-Isogona (Anton Gavaldà)
🔝 Caesa Serveis (Cayetano Tierraseca)
🔝 Centre d’Estètica Maria
🔝 Esclat-Bonpreu
🔝 Celler Mas Bella
🔝 Celler Mas Vicenç
🔝 Cerveza Rosita
🔝 Cooperativa Agrícola de Valls
🔝 Fred Olivé
🔝 Joieria Piñas
🔝 Lear Corporation (Xavi Pérez)
🔝 Mare Nostrum Cup (Delfí Vives)
🔝 Reale Assegurances – agència de Valls (Manolo Chouza)
🔝 Restaurant-Bar Plana d’en Berga (Esther Cano)
🔝 Restaurant el Trispolet
🔝 Samasa (Esther Cano)
🔝 El Torico Teruel
🔝 Vermut MontsetaMagatzem del Vermut
🔝 Worldhood
(Francesc Gallart)