El passat diumenge 27 de juny es va posar punt i final a la 9è edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Valls que organitza, des de fa 9 temporades, el Club Tennis Plana d’en Berga amb motiu de la Festa Major de Sant Joan.

La competició de la categoria mixta es va inicial el matí del divendres 25 de juny i va finalitzar el diumenge 27 al migdia, moment en que es van celebrar les finals de la primera i segona categoria.

En la primera categoria van quedar campions Eli Sans i Xavier Cebrian que es van enfrontar a Xesca Barberà i Anton Rozas. Durant el partit es van poder veure punts de gran qualitat que van fer arrencar els aplaudiments del públic assistent a l’acte. Sans i Cebrian venien d’eliminar les semifinals Montse Olivé i Carles Gallart, mentre que Barberà i Rozas van veure’s les cares amb Raquel Benedicto i Rafael Fernández.

Els campions de la 1a Categoria es van endur dues paletilles de pernil del Torico Teruel, dues ampolles de vi Clos Galena i dues visites guiades pel Celler Mas Vicenç. Els finalistes es van endur un parell de samarretes Aldepau Sports, dues ampolles de vi del Celler Mas Bella i la visita guiada al Celler Mas Vicenç.

En la 2a categoria, la final la van disputar Sandra Saperas i Joel Uroz amb Èlia Fargas i Xavi Vadell. El matx se’l van endur els darrers, que van saber-se imposar des del principi al capdavant del marcador. En les semifinals, Fargas – Vadell venien d’eliminar a Bernués – Bergadà i Saperas – Uroz van imposar-se a Salas – Alejo. Els campions van ser premiats amb un lot de productes del Torico Teruel i dues visites guiades al Celler Mas Vicenç. Els finalistes van endur-se dues samarretes Aldepau Sports, dues ampolles de vi Mas Bella i les visites guiades a Mas Vicenç.

El lliurament de premis va comptar amb l’assistència de la Il·lma. Alcaldesa de Valls, Sra. Dolors Farré i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, el Sr. Enric Garcia. Després de l’entrega de premis es va procedir a fer el sorteig de nombrosos productes que negocis i botigues vallenques i dels volants, va aportar al Club per celebrar l’esdeveniment. També es va comptar amb Vermut Montseta i Patates Palau per a tot el públic assistent.

A continuació teniu l’enllaç a les fotografies del Torneig Categoria Mixta:

 

Amb aquesta publicació volem agrair públicament la implicació de tots els nostres col·laboradors en el 9è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls. Sense ells, tot això no hagués estat possible.

Us emplacem a l’any vinent, moment en que celebrarem el 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls i volem fer-la grossa!!

Moltíssimes gràcies a:

🔝 Aldepau Sports
🔝 Amercook (Xavier Aragones)
🔝 Cerveza Rosita
🔝 Mare Nostrum Cup (Delfí Vives)
🔝 CAESA Serveis (Cayetano Tierraseca)
🔝 Celler del Cesc (Anna Fernández)
🔝 Bar/Restaurant Club Tennis Plana d’en Berga (Esther Cano)
🔝 Cukito Barbershop (Ascen López)
🔝 Clos Galena (Ascen López)
🔝 Perruqueria Mireia Peris
🔝 Samasa (Esther Cano)
🔝 Bra Isogona (Anton Gavaldà)
🔝 Lear Corporation (Xavi Pérez)
🔝 Reale Assegurances (Manolo Chouza)
🔝 Vermut Montseta Magatzem del Vermut
🔝 Restaurant Ganxo d’Estiu
🔝 WorldHood (Francesc Gallart)
🔝 Tintoreria Net i Fet (Ascen López)
🔝 Patates i Aperitius Palau
🔝 Portal 22 (germans Castells)
🔝 Loteries del Pati (Susanna Vilalta)
🔝 Superpermercats Bonpreu-Esclat
🔝 Hotel Class Valls
🔝 Torico Teruel
🔝 Celler Mas Vicenç
🔝 Farmàcia Biel Rull

Ens veiem a la propera!!!!🥰🤗