Durant la setmana del 26 de juliol es va disputar al Club Tennis Plana d’en Berga el Torneig Open Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Durant la setmana es van anar succeint els diferents partits del quadre de competició de les categories 3a i 4a masculina i 3a femenina. Al mateix temps es va anar formant el quadre de consolació de les tres categories.
El temps va fer una mala jugada als partits de semifinals de dissabte al vespre i van haver de traslladar-se a la primera hora de diumenge, on es van definir les finals de cada categoria.

En la 3a Categoria Femenina, la final la van jugar Mim Cercà i Xènia Vallvey contra Míriam Gómez i Cristina Forà. El partit amb punts molt disputats, va caure del costat de les primeres que es van imposar per 6/4, 6/2.

 

En la 3a Categoria Masculina, el quadre va posar cara a cara a Arnau Cucurull i Jordi Fernández amb Jordi Esteve i Oscar Pan. El partit, que es va decidir en tres sets, va arrencar en nombroses jugades els aplaudiments del públic assistent. El resultat final va ser de 3/6, 6/4, 3/6 a favor d’Esteve – Pan.

 

La darrera final de quadre que va començar va ser la de la 4a Categoria Masculina que va enfrontar Josep Valls i Xavier Torà amb Rubén Ruiz i Raul Rodríguez. Les dues parelles, que ja havien jugat a primera hora del matí les semifinals, van mantenir un igualat partit que va acabar caient del costat de Ruiz i Rodríguez per 6/3, 7/5.

 

Pel que fa les finals de consolació, la de la 3a Categoria Femenina se la van endur les germanes Rosa i Sònia Benedicto, que van imposar-se a Montse Olivé i Maria Gallart. La consolació de 3a Categoria Masculina, se la van endur Marc Montoya i Ruben Sánchez que van enfrontar-se amb Xavi Tosas i Dani Montserrat. Finalment, la consolació de la 4a Categoria Masculina va ser per Aitor Murillo i Francesc Gallart que van guanyar a la parella formada per Pol Ribas i Oscar Peris.

 

📷 Per poder veure totes les fotografies del torneig, podeu clicar als següents enllaços:

I si compartiu alguna imatge a través de les vostres xarxes socials, recordeu anomenar-nos i etiquetar-nos!!! Gràcies!!! 📷😉